RETIR DE SILENCI I MINDFULNESS

Descansar profundament i Viure plenament
Del 6 al 8 de Maig

0

Retir de cap de setmana meditatiu per a persones que vulguin consolidar la seva pràctica de meditació. És ideal per a qui ha cursat programes de mindfulness MBSR o altres programes introductoris. El retir és en silenci i comença amb la benvinguda del divendres 6 de Maig a les 17 hores i finalitza el diumenge 8 de Maig també a les 17 hores.

En la pràctica es combinen les tres pràctiques principals de meditació mindfulness: focalitzada, de consciència plena i pràctiques generatives, farem pràctica de Metta i Tonglen.

Per tal de facilitar el descans profund del cos i la ment podràs fer les pràctiques en la posició que decideixis: en coixí, banqueta, a la cadira, dempeus o al terra.

També hi haurà sessions opcionals de moviments conscients, caminar meditatiu i alguna curta caminada al riu.

Al final de cada un dels tres dies hi ha sessió grupal de preguntes i respostes en que farem ús de la paraula. Si ho requereixes, també tindràs la possibilitat de tenir una entrevista personal amb l’Òscar Carrera, instructor del retir.

Respecte el material està tot inclòs, només cal dur una tovallola i, si tens coixí de meditació o banqueta, es recomanable que la duguis amb tu.

El menjar, cuinat allí mateix per la naturòpata i cuinera Yasmina Drolma, és d’una qualitat excel·lent i s’ofereix una dieta ovolactovegetariana, de proximitat, de temporada i en gran part ecològica.

Si vols més informació sobre el programa concret del retir, sobre les habitacions, sobre com arribar-hi o qualsevol altre tema, si us plau, contacta amb mi.

L’Òscar Carrera va néixer a Ivars d’Urgell el 1973.

S’ha format com a Instructor de Mindfulness a l'Institut EsMinfulness i a la Universidad de Brown (Nirakara) i forma part de l'Associació Professional d'Instructors de Mindfulness MBSR.

Ha cursat els programes MBCT, MBTB i CCT també basats en Mindfulness, està format en Neurociència de la Meditació i ha acompanyat la seva formació com a Instructor de Mindfulness amb retirs de diferents tradicions a Europa i Àsia.

De formació és Enginyer Informàtic per l’UPC i PDG per l’IESE i va dedicar gran part de la seva vida laboral a l’Enginyeria, la Innovació i a la Direcció General en el món de l’empresa.

Ha impartit 30 cursos MBSR de 8 setmanes per a la reducció de l’estrès i desenes de programes, tallers i retirs de Mindfulness i cursos de Meditació basats en Neurociència i Mindfulness.

El pots trobar a Insight Timer on és el professor amb més seguidors i més meditacions reproduïdes tant en llengua castellana com en llengua catalana.

Tens més informació seva al seu lloc web www.viureplenament.cat.

Aportació

El preu del retir és de 230 €. El preu inclou l'estada dels tres dies, l’ús dels materials, tots els àpats i totes les activitats.

Per a confirmar la reserva cal fer un dipòsit de 90 €.

Si sents la crida a venir a aquest retir i el preu és un obstacle per a tu, si us plau, contacta amb mi i trobarem la manera.

Òscar Carrera     oscar@viureplenament.cat     663979234