MAMAKILLA

   

MAMAKILLA

Lluna Plena 

Mamakilla significa lluna plena en quechua, llengua nativa dels pobles indígenes dels Andes (Sud-Amèrica).

Les primeres espurnes del que és avui Mamakilla van néixer de la Sílvia Puig, l’impulsora de l’espai, en dos moments clau de la seva vida: una nit banyada per una imponent lluna plena i un inspirador viatge per terres sud-americanes.

Mamakilla és una entitat sense ànim de lucre, creada l'any 2013 gràcies a la necessitat d'un grup de persones implicades i compromeses amb el creixement i desenvolupament personal. L’associació neix amb la profunda vocació de compartir i facilitar coneixements, experiències, eines i processos per a la recerca del benestar i la salut, sempre tenint en compte els valors que la caracteritzen: el respecte, la gratitud, la humilitat, la autenticitat, la honestedat, l’alegria, amb cura cap a les persones i la natura.

L’associació Mamakilla està situada en un espai molt especial: la masia Vell Can Gironès (allotjament rural www.vellcagirones.com) una masia reformada del segle xv (antic convent) en un entorn natural a Sta. Llogaia del Terri, un petit poble de 40 habitants entre Banyoles i Girona.

La tasca de l’associació és donar suport, a través de l’experiència i de les eines de difusió de les que disposa, a aquelles persones/soci@s que desitgin compartir el seu projecte i coneixements, sempre que siguin coherents amb els valors i objectius de l’Associació Mamakilla.

Per a una bona entesa entre els diferents participants i la fàcil gestió de l’espai compartit, l’associació treballa a través de la confiança, l’autogestió i la col·laboració dels implicats.

És la implicació dels socis i els voluntaris que fan possible que les activitats segueixin vives i que aquest viatge continuï i arribi a més persones