MAMAKILLA

Mamakilla significa Lluna plena en quechua, llengua nativa dels pobles indígenes dels Andes (Amèrica del Sud).

Les primeres espurnes del que és avui Mamakilla van néixer de la Sílvia Puig Gifreu, l'impulsora de l'espai, en dos moments clau de la seva vida: una nit banyada per una imponent Lluna plena i un inspirador viatge per terres sud-americanes.

Mamakilla és una entitat sense ànim de lucre, creada l'any 2013 gràcies a un grup de persones implicades i compromeses amb el creixement i desenvolupament personal. L'associació neix amb la profunda vocació de compartir i facilitar coneixements, experiències, eines i processos per a la recerca del benestar i la salut, sempre tenint en compte els valors que la caracteritzen: el respecte, la gratitud, la humilitat, la autenticitat, la honestedat, l'alegria, amb cura cap a les persones i la natura.

L'associació Mamakilla està situada en un espai molt especial: la masia Vell Can Gironès (allotjament rural www.vellcangirones.com) una masia reformada del segle xv (antic convent) en un entorn natural a Sta. Llogaia del Terri, un petit poble de 40 habitants entre Banyoles i Girona.

La tasca de l'associació és donar suport, a través de l'experiència i de les eines de difusió de les que disposa, a aquelles persones sòcies que desitgin compartir el seu projecte i coneixements, sempre que siguin coherents amb els valors i objectius de l'Associació Mamakilla.

Per a un bon desenvolupament de les activitats i les teràpies que es duen a terme a Mamakilla, treballem a través de la confiança, l'auto gestió i la col·laboració mútua.