MAMAKILLA

Mamakilla

   

 Mamakilla significa lluna plena en quítxua, 

llengua nativa dels pobles indígenes del Perú, l’Equador i Bolívia

 

Les primeres espurnes del que és avui Mamakilla van nèixer en la Sílvia Puig, l’impulsora de l’espai, en dos moments claus de la seva vida: una nit banyada per una imponent lluna plena i un inspirador viatge per terres sud-americanes l’any 2010.

Mamakilla és una entitat sense ànim de lucre, creada l'any 2013 gràcies a la iniciativa i esforç d'un grup de persones implicades i compromeses en el creixement i desenvolupament personal. L’associació neix amb la profunda vocació de compartir i facilitar coneixement, experiències, eines i processos per a la recerca del benestar i la salut, sempre tenint en compte els valors que la caracteritzen: el respecte, la gratitud, la humilitat i l’alegria.

L’associació Mamakilla està situada en un espai molt especial: una masia reformada del segle xv en un entorn natural a Sta. Llogaia del Terri, un petit poble de 40 habitants entre Banyoles i Girona.

L’entitat proporciona l’espai i les seves instal·lacions a aquelles persones que desitgin compartir el seu projecte i coneixements, sempre que siguin coherents amb els valors i objectius de Mamakilla. Pel fet de ser una associació sense ànim de lucre i que no comptem amb cap subvenció per al desenvolupament de l’activitat de l’entitat, la única font d’ingressos per fer front a les despeses de manteniment de l’espai són les aportacions de les persones que assisteixen a les activitats que s’organitzen, així com les quotes dels socis.

És la implicació dels socis i els voluntaris que fan possible que les activitats segueixin vives i que aquest viatge continuï i arribi a més persones.