MAMAKILLA

Mamakilla

   

 

Mamakilla, la Lluna Plena brillant

dins de Vell Can Gironès.

Les primeres espurnes del que és avui l'Associació Mamakilla (Lluna plena en la llengua quítxua dels Andes) van néixer dins la Sílvia, la impulsora i creadora del projecte. Va ser en dos moments claus de la seva vida: una nit banyada per la imponent Lluna plena, i un inspirador viatge per terres sud-americanes l'any 2010.

L'associació Mamakilla és una entitat sense ànim de lucre, creada l'any 2013 gràcies a la iniciativa i esforç d'un grup de persones implicades i compromeses en el creixement i desenvolupament personal i col.lectiu. L'associació neix amb la profunda vocació de compartir i facilitar coneixements, experiències, eines i processos per la trobada del benestar i la salut, i sempre amb els valors del respecte, la gratitud, la humilitat i l'alegria.

L'associació Mamakilla està situada en un espai molt especial: Vell Can Gironès www.vellcangirones.com , un antic convent i masia del segle xv, reformada amb molt d'encant i acondicionada com Allotjament Turísic per a grups, families, i persones individuals. Vell Can Gironès està en un entorn natural preciós a Sta. Llogaia del Terri, un petit poble de 40 habitants entre Banyoles i Girona.
Vell Can Gironès és un espai tractat amb molta cura i amor, on s'hi respira pau, harmonia i tranquil.litat.
Vell Can Gironès facilita les seves boniques instal.lacions a l'Associació Mamakilla,  per aquelles persones que volen compartir el seu projecte i coneixements, sempre que siguin coherents amb els valors i objectius de Mamakilla. Benvingudes noves propostes!
És la implicació, dels socis/sòcies i les persones col.laboradores, que fa possible que les activitats estiguin vives i que aquest viatge, de salut i benestar, continuï i arribi a més persones.