Retir de Mantres i música del cor Retiro de Mantras y música del corazón

Mantra, so sagrat, música del cor / Mantras, canto y sonido sagrado
Del 2 al 4 de desembre

0

Et proposo uns dies de retir per connectar amb el teu interior a través del mantra, la música i el cant devocional compartint i sentint la música en un entorn encantador envoltat de natura. Una experiència única per tornar a sentir la veu i la música de la teva ànima. Cantarem mantres diàriament i explorarem la pràctica del cant conjunt com a eina per reconnectar amb el nostre cos per tal de sentir plenitud i llibertat.

 Et convido a que si toques un instrument musical el portis amb tu durant aquests dies. La natura i l'entorn ens recolza en aquesta trobada transformadora, a través del so, el moviment, la música, el silenci i la celebració. Experimentarem la profunditat de la meditació, sintonitzant amb la nostra verdadera naturalesa a través del so i tot el nostre sistema energètic. Realitzarem una pràctica al costat del riu i una nit contemplarem les estrelles buscant el nostre cant interior. Realitzarem pràctiques de respiració, ressonància i tècnica vocal per alliberar tensió i bloquejos i sentir com el so i la música ens poden ajudar a trobar la nostra pròpia veu i el so interior per expressar, cantar i comunicar. Explorarem el nostres dons artístics a través del cant per tornar a connectar de nou amb les nostres capacitats creatives.

Facilita:

Marta Serra Martínez

És cantant i compositora, llicenciada en piano, cant, art dramàtic i musicologia, s’ha format en les disciplines del ioga, la dansa mística, la meditació i el cant sagrat. El seu primer àlbum Mantra, cants dins l'ànima, 2020. Combinen les principals tradicions dels Mantres hindú, budista i tibetà produït pel músic, productor i compositor Gerard Marçal Norte. Ha col·laborar en enregistraments, formacions i compon música a partir de sons de la natura i freqüències sanadores. La Marta ha dedicat la seva vida a la música com a expressió artística i eina per connectar amb el cor, oferint una nova experiència sonora que convida al públic a l'escolta més interior. Una música intuïtiva i delicada, un viatge ple de sensacions. Actualment imparteix cursos, formacions tallers i concerts a través del so sagrat, els mantres i la connexió amb el dons que tothom portem dins.

2,3 i 4 de desembre

Arribada el divendres dia 2 de desembre a partir de les 15h  i  sortida diumenge dia 4 a les 17h

Aportació 250€

Més informació i reserves

669795285 o mserr477@gmail.com

 

🎶   🎷   🎵   🥁   🎶   🪕   🎶   🎹   🎵   🎸   🎶   🎻   🎵

Te invito unos días de retiro para conectar con tu interior a través del mantra, la música y el canto devocional compartiendo y escuchando la música en un entorno encantador rodeado de naturaleza.

Una experiencia única para volver a escuchar la voz y la música de tu alma. Cantaremos mantras diariamente y exploraremos la práctica del canto conjunto como herramienta para reconectar con nuestro cuerpo para sentir plenitud y libertad. Te invito a que si tocas un instrumento musical lo lleves contigo durante estos días.

La naturaleza y el entorno nos apoya en este encuentro transformador

a través del sonido, el movimiento, la música, el silencio y la celebración.

Experimentaremos la profundidad de la meditación, sintonizando con nuestra verdadera naturaleza a través del sonido y todo nuestro sistema energético.Realizaremos una práctica junto al río y una noche contemplaremos las estrellas buscando nuestro canto interior. Realizaremos prácticas de respiración, resonancia y técnica vocal para liberar tensión y bloqueos y sentir cómo el sonido y la música pueden ayudarnos a encontrar nuestra propia voz y el sonido interior para expresar, cantar y comunicar. Exploraremos nuestros dones artísticos a través del canto para volver a conectar de nuevo con tus capacidades creativas.

Facilita:

Marta Serra Martínez
Es cantante y compositora, licenciada en piano, canto, arte dramático y musicología, se ha formado en las disciplinas del yoga, la danza mística, la meditación y el canto sagrado. Su primer álbum Mantra, cantos dentro del alma, 2020. Combinan las principales tradiciones de los Mantras hindú, budista y tibetano producido por el músico, productor y compositor Gerard Marçal Norte. Ha colaborado en grabaciones, formaciones y compone música a partir de sonidos de la naturaleza y frecuencias sanadoras. Marta ha dedicado su vida a la música como expresión artística y herramienta para conectar con el coro, ofreciendo una nueva experiencia sonora que invita al público a la escucha más interior. Una música intuitiva y delicada, un viaje lleno de sensaciones. Actualmente imparte cursos, formaciones talleres y conciertos a través del sonido sagrado, los mantras y la conexión con los dones que todo el mundo llevamos dentro.

 

2,3 y 4 de diciembre

Llegada el viernes dia 2 de diciembre a partir de las 15h  y  salida el domingo dia 4 a les 17h

Aportación 250€

Más información y reservas

669795285 o mserr477@gmail.com