SALUT

ESSÈNCIA

Re-Connecta amb la teva Essència
Anna Soldevila

0

Essència neix de la recerca del meu Ésser, de la reconnexió amb la meva Ànima i compromís amb la Dona que sóc i la meva missió de vida. 

És desaprendre tot allò que creiem ser per (re)descobrir qui som en la llavor que es va sembrar al nostre cos per florir de manera autèntica i sentir la vida que som. La força que és connectar amb la nostra memòria i la nostra veritat.

 Un procés continu i en espiral al que ens entreguem quan comencem el camí a l’individuació. Reconeixem el que és propi i genuí, nu i honest,  que és tot allò que som, hem estat i serem i que està en constant revisió i canvi, en constant vida.

Escoltar allò que neix de la teva intuició i que fa bategar el teu cor amb certesa, et conduirà al que estàs cercant en cada instant.

Sentint l’Essència.

Acompanyar-te a trobar la recepta del teu procés Alquímic. Entrant en profund amor propi, reconeixement, compassió, perdó i responsabilitat. Per poder acceptar i acollir tot el que som en totalitat.

La Psicoteràpia Astrològica ens permet fer un seguiment en el procés personal comprenent la nostra Naturalesa i l’Energia disponible que tenim gràcies a la lectura de Carta Natal i al treball amb els trànsits planetàris que passen al seu voltant constantment. És un acompanyament obert a tothom per anar integrant diferents parts nostres que poder no reconeixem com a pròpies.

Els acompanyaments per la Dona que proposo tracten de poder despertar aquesta naturalesa cíclica, sàvia, connectada amb la Terra i amb el Foc intern, la Dona salvatge que totes som en puresa. En aquests també utilitzem l’Astrologia Holística i Evolutiva amb el treball de la Carta Natal juntament amb la Medicina dels Ous Vaginals i la Consciència Cíclica. Ens acompanyem també de les Flors de Bach, Reflexologia Podal i amb la Música de Cor a Cor.

 També incloc sempre tots els meus coneixements de Plantes Medicinals i Xamanisme. En resum, tot allò que ha anat ressonant en el meu camí i immersió en la pròpia descoberta i que ara tinc la sort de poder-ho posar al servei.

 Anna Soldevila

Acompanyant de Processos d’Individuació i Autoconeixement

Artesana de la Veu

Astròloga Holísitica a Astrologia Holistica Bcn amb Brisa Ferrante

Cristaloterapeuta per la Dona i Terapeuta Menstrual i Cíclica a l’Escola Llovizna amb Sofia Knakal

Terapeuta Floral a ISMET i Escola Llovizna amb Sofia Knakal i Julián Avaria-Eyzaguirre

Reflexòloga Podal a ISMET

De dilluns a divendres a convenir

660759473 / @solde.essencia / solde.essencia@gmail.com

Aportació a consultar