SALUT

DANSA ORGÀNICA 1

Dansant la teva naturalesa
Amb Marina Collado
Dilluns de 19h a 20'30h

La dansa i el moviment lliures ens permeten portar a la consciència informacions, patrons i/o formes de viure que poden estar manifestant de forma inconscient. Portar-ho al pla conscient i permetre que s’expressi, en aquest cas a partir del cos físic, ens ajuda a poder establir noves formes d’enfocar-nos i caminar en el nostre dia a dia.

Connectem amb l’essència personal, emocions emmagatzemades i, per tant, aquest inconscient, per afavorir el benestar contemplant totes les seves esferes. I part d’aquest benestar, a part d’indagar en un/a mateix/a, també engloba la vinculació amb la natura i els seus elements, contemplant com es manifesten en el nostre cos i portant-nos a l’expressió més orgànica i elemental que tenim dins nostre.

“Dansa Orgànica” obre un espai de confiança i respecte mutu per poder autoexplorar-se i connectar amb l’essència d’un/a mateix/a sentint també la força i suport del col·lectiu, treballant a partir de diferents dinàmiques i músiques per donar veu al cos físic i que ens expressi allò que necessitem, des del gaudir(-nos) i expressar(-nos).

No és necessària experiència prèvia en dansa, ja que venim a moure’ns lliurement, alliberant-nos de prejudicis i honorant el nostre vehicle: el cos físic.

Pots participar en sessions soltes. Et convido a experimentar des de la periodicitat per aprofundir en el procés en forma cíclica i potenciar la cohesió grupal.

 

Facilita:

Marina Collado

Apassionada de l’aventura que és el viure, en canvi constant, gaudint i aprenent sense fi de la transitorietat amb la natura com a Gran Mestra.

Inicialment des de la Infermeria i adquirint noves eines a partir d’altres teràpies amb enfocament transpersonal com el Reiki, massatges terapèutics, Radiestesia-Mètode LER, iniciació com a Doula, Roda Medicinal Andina (Cosmovisió Andina), Arquetips Femenins Andins, bases de la Dansa Moviment Teràpia, actualment formant-me en el Mètode Dansa Interior®, i al llarg del camí, un fil conductor des de diferents punts: la dansa i el moviment (gimnàstica rítmica, dansa urbana, dansa afrollatina, i sobretot, dansa lliure i exploratòria com a eina per a la gestió emocional).

M’és difícil encasellar-me sota noms i etiquetes, i per això  em quedo com a manifestació dels diferents aprenentatges, acompanyant i compartint des de l’essència.

 

Horari

Dilluns de 19h a 20:30h

Iniciem Dilluns 17 d’abril 2023

 

Informació i reserves

Telèfon: (+34)608221435

IG: @marinacollado.12

Correu electrònic: marinacolladonogue@gmail.com