SALUT

BIOMAGNETISME HOLÍSTIC

Ingrid Hernández Montes

Et proposo un viatge cap al teu despertar: coneix-te i descobreix la teva salut amb amor. Sent que tot és energia i  flueix experimentant la teva essència.

“Amb la integració de diferents tècniques recuperem l’equilibri i la homeóstasi de tot el teu ésser reconnectant cos, ment i emocions.”

Segons la física de les ones electromagnètiques i la física quàntica tot és energia en vibració.  Aquesta visió pionera i revolucionaria més immaterial i menys tangible de l’Univers representa una revolució en els coneixements biològics. El planeta Terra, les persones que hi habitem, les cèl·lules, els àtoms i les molècules que ens constitueixen, formem part i a l’hora som una massa vibratòria d’energia.

Tu mateix ets un imant d’energia vibratòria on els teus pensaments i sentiments son magnètics i tenen una determinada freqüència. Tot està fet de la mateixa essència i per mi l’amor és l’energia més gran, amb la freqüència més elevada que pots emetre, “reconnectat amb l’amor que ets i el poder que tens!”


Gràcies a un intens i profund diàleg que integra tots els nivells de l'ésser humà et guiaré en el camí de reconnexió amb la teva salut; adona't d'aquesta energia sanadora que habita en el teu interior i potenciem-la junts!

El Par Biomagnètic o Biomagnetisme és un mètode molt efectiu i no invasiu que regula les constants fisiològiques i augmenta el sistema immunitari. Actua molt potentment contra bacteris, virus, fongs i paràsits però també augmenta el nivell d’energia, estimula la capacitat auto curativa i restableix la salut integrant-la en els diferents nivells. Es basa en l’aplicació d’imants per restaurar els desequilibris produïts en les polaritats electro-magnètiques de les membranes cel·lulars. Actualment, també s’està demostrant que harmonitza els trajectes d’energia com meridians d’acupuntura, xacres o nadis.

La Kinesiologia és un sistema de bio-comunicació neuromuscular que permet establir un diàleg intens i profund amb el cos. A través del test Kinesiològic detectem i corregim gran varietat de desequilibris psico-orgànics, investigant i descobrint el perquè dels conflictes. A més ens ajuda a assegurar que les correccions proposades són les més adequades i adients per a cada persona.

La Naturopatia Integral i la Bioenergètica consideren l'ésser humà com una unitat de consciència que evoluciona. Cada persona és un sistema energètic únic, on es realitzen intercanvis d'energia en funció de l'activitat biològica tal com la respiració, el moviment, l'excitació, els gestos, entre d'altres... El cos no és només una màquina sinó un organisme o sistema viu amb unes lleis i un llenguatge propis.

Sobre mi

Sóc terapeuta Integrativa i contemplo la sanació de l'ésser humà com un procés holístic que inclou la integració del cos físic, emocional, mental i espiritual. He dedicat gran part de la meva vida al món de la salut i segueixo en constant creixement i evolució. Estic enamorada de la Fitoteràpia i la Naturopatia i us puc assegurar que el descobriment del Par Biomagnètic i la Kinesiologia em van canviar la vida.

“La imaginación lo es todo. Es el avance de lo siguiente que atraerá la vida” Albert Einstein

Formació:

Llicenciatura de Farmàcia (nºcol.1819) per la UB

Màster en Medicina Naturista per ISMET

Postgrau en:

“Par Biomagnètic I, II, III” amb Jose Luis Badrena

“Aromateràpia científica” amb Laura Mestres per Pranarom

“Geobiologia I, II” amb J.M. Llorach

El Tao del Cambio amb Francesc Marieges

“Quiromassatge” a Heilpracktiker Institut

“Auriculoteràpia” per metodologia MTC de Alfonso Delgado

Biodescodificació emocional, dietoteràpia bioenergètica, “Mètode 1,2,3,4”, Iridiologia, Reflexologia podal, etc...

Horaris i cites

De dilluns a divendres, matins i tardes.

Per a demanar més informació o concertar hora, trucar al 696293411