SALUT

AUTOCONEIXEMENT DE LA VIDA INTRAUTERINA

Un treball de creixement personal profund i d'arrel
Lídia Estany

¿Què en saps de la teva biografia
quan estaves al ventre de la teva mare?

T'has plantejat mai si allò que vas viure en els teus orígens
et pot estar influenciant encara avui?

 

La biografia de cada persona comença en la seva concepció. Cada cèl·lula del nostre cos guarda la memòria del nostre primer instant de vida. Des d'aquell punt 0 seguim essent el mateix Ser que pensa, sent i fa, perquè el ser humà és un procés en el temps en contínua transformació, mostrant comportament humà des del principi. Les circumstàncies que envolten la nostra vida prenatal i el nostre naixement configuren l'estructura bàsica de la nostra personalitat, limitant l'expressió del nostre Ser o ajudant-lo a créixer.

El procés personal d'autoconeixement porta tard o d'hora a l'arrel intrauterina. Allà no només hi solen haver profunds traumes sino també s'hi atresoren els anclatges més bonics i poderosos que vinculen a un amb els seus, amb sí mateix, amb el món i amb l'espiritualitat. Recuperar el bebè prenatal que vam ser permet també reconnectar amb el potencial embriològic generador de salut alliverant les forces vitals que en algún moment van quedar bloquejades. Aquesta memòria segueix present, en el cos, en la manera de comportar-se i relacionar-se i en les circumstàncies de vida. Els records se solen disfressar de somnis recurrents, pensaments, hàbits, pors, sincronies o d'altres fenòmens que reclamen ser abraçats, reconeguts, compresos i resolts.

Les nostres ferides primals són en realitat els nostres dons únics i autèntics que podem oferir al món quan són amorosament protegides, cuidades i sanades, llavors ens convertim en un veritable recurs pels altres.

Em dic Lídia Estany i sóc comunicòloga prenatal i perinatal. L'any 2011 vaig crear el projecte La Vida Intrauterina dedicat a investigar i divulgar la comunicació humana abans de néixer, promoure la sanació del shock i trauma prenatal i perinatal i educar en la seva prevenció. Facilito educació en consciència prenatal i perinatal oferint tallers grupals vivencials, xerrades i conferències, cursos formatius i sessions individuals. És en aquestes sessions educatives personalitzades on t'acompanyo a fer un viatge per la teva història abans de néixer i t'ensenyo eines pràctiques en autoteràpia i connexió amb el Mestre Interior, que porto 20 anys experimentant i desenvolupant de manera molt autodidacta, intuïtiva i entregada. Aquests recursos et serviran de guia sempre que els necessitis i t'ajudaran a aprofundir en el teu autoconeixement aportant molta focalització i direcció per tal d'avançar en el teu procés orgànic de sanació.

Sessió individual única de 3h intensives. Aportació de 150€. Dia i hora a convenir
Telèfon: 636 27 20 93 (Whatsap/Telegram) 
Email: lavidaintrauterina@gmailcom www.lavidaintrauterina.blogspot.com