SALUT

ASTROLOGIA HOLÍSTICA I ACOMPANYAMENT A LA DONA

0


Essència neix de la recerca del meu Ésser, de la reconnexió amb la meva Ànima i compromís amb la Dona que sóc i la meva missió de vida. 

És desaprendre tot allò que creiem ser per (re)descobrir qui som en la llavor que es va sembrar al nostre cos per florir de manera autèntica i sentir la vida que som. La força que és connectar amb la nostra memòria i la nostra veritat.

 Un procés continu i en espiral al que ens entreguem quan comencem el camí a l’individuació. Reconeixem el que és propi i genuí, nu i honest,  que és tot allò que som, hem estat i serem i que està en constant revisió i canvi, en constant vida.

Escoltar allò que neix de la teva intuïció i que fa bategar el teu cor amb certesa, et conduirà al que estàs cercant en cada instant.

Sentint l’Essència.

ACOMPANYAMENT A LA DONA

Aquest és un espai per tu. Per treballar amb el teu temple, gràcies a les eines dels Ous Vaginals Minerals i l’Astrologia Holística, acompanyades de les Flors de Bach i Música de Cor a Cor. És un procés terapèutic que requereix temps, amor i permís intern per poder anar obrint les memòries que et duran a connectar amb la Naturalesa Cíclica i la Saviesa interna, l’empoderament real, la creativitat, el compromís i la responsabilitat amb i per a tu.

La vivència conscient del nostre cicle ens connecta amb els ritmes orgànics de la Vida i amb la riquesa que ens envolta, dins i fora. Acompanyar-te a que la teva Mestra interna descobreixi la recepta perfecta pel teu procés Alquímic.

Ens permet sanar tant el cos com l’ànima. Fent aquest treball integratiu amb la sintomatologia que puguem viure i les resistències emocionals a viure la nostre feminitat de manera plena. 

També incloc sempre tots els meus coneixements de Plantes Medicinals i Xamanisme. En resum, tot allò que ha anat ressonant en el meu camí i immersió en la pròpia descoberta i que ara tinc la sort de poder-ho posar al servei.


ASTROLOGIA HOLÍSTICA

L’astrologia que fem és viva i orgànica. Ens permet descobrir-nos de nou i acceptar totes les nostres parts. La lectura de la Carta Natal, el mapa de la nostra ànima, ens mostra allò que som en la totalitat i permet conèixer totes les energies disponibles que tenim a la nostra vida. La Revolució Solar és la carta de l’any que s’obra per nosaltres el dia del nostre aniversari, cada any tenim uns reptes i unes eines diferents que ens permeten anar creixent.

L’acompanyament de psicoteràpia astrològica, a part, ens permet la re-integració del nostre ésser per poder habitar el nostre lloc plenament. Gràcies al seguiment amb les trobades quinzenals i amb els trànsits planetaris, anirem a una ampliació de consciència del teu camí creant així un bonic procés personal. És un acompanyament obert a tothom per anar integrant diferents parts nostres que poder no reconeixem com a pròpies.

Anna Soldevila

Acompanyant de Processos d’Individuació i Autoconeixement

Artesana de la Veu

Astròloga Holísitica a Astrologia Holistica Bcn amb Brisa Ferrante

Cristaloterapeuta per la Dona i Terapeuta Menstrual i Cíclica a l’Escola Llovizna amb Sofia Knakal

Terapeuta Floral a ISMET i Escola Llovizna amb Sofia Knakal i Julián Avaria-Eyzaguirre

Reflexòloga Podal a ISMET

De dilluns a divendres a convenir

660759473 / @solde.essencia / solde.essencia@gmail.com

Aportació a consultar