SALUT

BARRES D'ACCESS COUNSCIOUSNESS

Gemma Martín

0

Són una tècnica terapèutica que implica tocar suavement 32 punts al cap per alliberar pensaments, emocions i creences limitants. Aquesta teràpia busca eliminar bloquejos mentals i promoure un major benestar emocional, relaxació i claredat mental, permetent una major obertura a noves possibilitats i consciència.

Les Barres d'Access Consciousness és una tècnica terapèutica que implica tocar suaument 32 punts al cap per alliberar pensaments, emocions i creences limitants. Aquesta teràpia busca eliminar bloquejos mentals i promoure un major benestar emocional, relaxació i claredat mental, permetent una major obertura a noves possibilitats i consciència.  Reduir l'estrès, l'ansietat i recuperar un somni reparador.

El Facelift Energètic d'Access Consciousness és una modalitat terapèutica que busca transformar tant l'aparença física com l'energia interna. Mitjançant un toc suau en 29 punts específics del cap i el coll, es desbloquegen les energies retingudes i les creences limitants relacionades amb l'envelliment i la percepció de la bellesa. El seu àmbit va més enllà de l'aspecte facial. Durant una sessió, el terapeuta activa aquests punts, permetent que l'energia estancada flueixi lliurement. Induint una profunda relaxació i alliberar tensions acumulades. Les persones sovint experimenten una aparença més fresca i rejuvenida en el seu rostre, així com una ment més clara i serena, reduint l'estrès i augmentant la confiança en un mateix.

Els Processos de Cos d'Access Consciousness són una sèrie de tècniques que s'utilitzen per abordar una varietat de reptes físics i emocionals, així com per millorar la consciència corporal i la salut en general. Aquests processos es centren en alliberar bloquejos energètics i promoure la curació natural del cos. Hi ha més de 30 processos de cos, uns exemples són: MTVSS, que reforça el sistema immunològic i accelera la recuperació després de lesions, cirurgies o durant un procés de càncer, o el Procés de Regeneració de la Visió, que treballa en la millora de la visió física y energètica. Aquests processos s'utilitzen en sessions individuals o tallers grupals per abordar una àmplia gamma de reptes físics i emocionals, promoure l'auto-sanació i el benestar en general. L'objectiu és alliberar limitacions i permetre a les persones viure una vida més plena i conscient en tots els nivells: físic, mental i espiritual.

 

Facilita : GEMMA MARTIN TORRENTS

Llicenciada en Biología, 2003

Reiki nivell 1 (Mestra Joaquima Torrents) 2010

Descodioficación de la memoria celular  (Antonio Calderón)  nivell 1 i 2,  2013

Emprenedora, Taller925 (cursos de Joieria)  i Bluland (joies de poder)

creats 2009 i encara en funcionament.

Método Yo soy creación (Elisabeth Giner) 2020

Barras de Access (Access Consciousness) 2021

Facelift energético (Acess Consciousness) 2022

El Fundamento (Acess Conscousness) 2022

Certificada com a formadora de Barres d'Access Consciousness

Hablando con las entidades (Acess Consciousness) 2022

Proceso de regeneración de la visión (Acess Consciousness) 2023

Tres dias de Cuerpo (Access Consciousness) 2023

 

Sesions individuals

Dilluns de 9:30 a 13:00

Dimarts de 9:30 a 14:00 i de 15:30 a 19:00

Si es requereix un altre dia o horari demanar disponibilitat

679 533 785