Sílvia Puig

 

foto-silvia.jpg

 

Diplomada en Ciències Empresarials. (Universitat de Vic). Mestre Sanargista pel Centre d’Investigació Bioenergètica de Vilamaniscle (Girona).Titulada en quiromassatge Escola CEM (Girona) Reiki nivell II. Mètode Usui (Equador). Curs Intel·ligència Emocional i PNL ( Banyoles). Acompanyadora de dones per Sophia Style en “Viaje de la Mujer Cíclica” (Camallera). Actualment en formació de Kundalini Ioga titulada per Prem i European Yoga (Happy Ioga Girona).

“Treballava a la banca i en el sector empresarial, tenia una vida còmode, però en realitat no estava d’acord amb els paràmetres i patrons que m’havien inculcat.
Després d’una llarga baixa per accident ja no hi havia la mateixa persona amb els mateixos objectius, les mateixes creences…. Tenia ganes de viure, de conèixer qui era en realitat la Sílvia, i això em va portar a viatjar. Sud Amèrica em va inspirar, Sí! Mamakilla significa Lluna Plena en Quechua, una llengua nativa dels pobles indígenes del Perú. Durant tot aquest viatge vaig estar convivint amb diferents comunitats natives de Perú, Equador , Brasil, Bolívia . Allà vaig descobrir en realitat la meva essència, el poder de cada persona per canviar la seva vida, ser propietaris de nosaltres; i totes aquelles idees s’han materialitzat a Mamakilla.”

                                                                                                                                            silvia-01-1.png