SALUT

THETAHEALING®

Susanna Besalú

Transforma allò que et limita

Thetahealing®és una tècnica energètica per connectar amb el teu inconscient i transformar aquelles creences que et limiten en noves creences per crear una nova realitat.

La vida la percebem i la vivim emocionalment segons la nostra informació inconscient, és a dir, segons les nostres creences que hem validat durant la nostra vida, creences genètiques procedents dels nostres ancestres, creences de l'inconscient colectiu i, també, memòries de la nostra ànima que ens han ajudat a evolucionar. El conflicte ve quan tota aquesta informació inconscient actualment ja no ens serveix perquè hem de recordar que constantment estem evolucionant i evolució significa canvis, transformació, creixement...per tant, hem de canviar la informació o mai hi haurà resultats diferents, estarem estancats, bloquejats i això significa que viurem situacions repetitives i conflictives i res canviarà.

Què és allò que en aquests moments et bloqueja?

A través d’un estat de relaxació t’acompanyo a indagar, reconèixer i transformar aquelles creences limitants i bloquejos emocionals perquè puguis viure la millor versió de tu en qualsevol àrea de la teva vida:

- Alliberació de qualsevol trauma, fòbia

- Transformació d’ansietat o depressió en benestar i tranquilitat

- Resolució de conflictes de relacions personals

- Resolució de conflictes amb l’alimentació

- Equilibri emocional i físic

- Connexió amb l’abundància i els diners

- Creixement espiritual

 

Agafa les regnes de la teva vida i viu-la!!!

 

Susanna Besalú

Terapeuta de transformació personal