SALUT

SISTEMA DRÖLMA PES NATURAL

Yasmina Drölma

Aquest Sistema es el fruit de la meva experiència treballant amb diferents tractaments terapèutics per a ajudar a perdre pes a persones (o guanyar pes en altres casos).

Moltes vegades es comencen dietes que s’han vist per internet, que algú recomana, o es compren productes que prometen resultats ràpids i sense esforç. Aquests recursos solen portar a més desequilibri i el típic “efecte rebot”, la qual cosa produeix desànim i frustració. Per aconseguir un canvi permanent i efectiu en el teu pes i en el teu cos, probablement necessites fer un canvi cap a uns hàbits més saludables. Aquest és el meu objectiu, ajudar-te a que tu sol/a arribis a saber el que és més adequat per a tu i per al teu cos.

És molt important l’acompanyament d’un/a professional de la salut qualificat per a un procés tan important. S’ha de tenir en compte l’edat, el moment i situació de vida, la constitució i els possibles desequilibris de salut, així com contemplar-te com a un ésser amb cos, ment i energia. L’acompanyament terapèutic t’ajuda a marcar un ritme i uns objectius, et dona un suport motivacional per a la constància, l’assoliment dels teus objectius i que aquests resultats perdurin en la teva vida.

Gaudeixo molt acompanyant en aquest preciós procés i veient les transformacions que succeeixen quan seguim aquest Sistema. La millora de la salut, la felicitat, les cares somrients, l’alegria de veure’s i sentir-se  millor i la millora de la vida en general. És el que més em motiva a seguir ajudant a persones amb aquest Sistema que es va perfeccionant dia a dia.

El Sistema Drölma Pes Natural té 5 pilars:

  1. El teu propòsit, el teu moment

En la nostra vida passem per diferents etapes i processos vitals. Si vols fer un canvi en el teu cos, has de tenir el convenciment de que és el teu moment i estàs preparat/da per a aquest procés en concret, que comportarà un canvi d’hàbits i d’estil de vida.

La força de voluntat es com un muscle més del nostre cos, però de la nostra ment. Quant més la treballis, més forta serà, creixerà i creixerà si la treballes amb constància.

Jo crec en tu i et donaré el meu suport per a que creguis en tu mateix/a, i a mesura que tu ho fas, el teu entorn ho fa, això t’ajudarà a aconseguir els objectius que ens proposem.

  1. Compromís i exercici físic

No et demanaré que et facis un esportista d’elit. El que si que procurarem és que hi hagi un increment (encara que sigui petit) del teu exercici habitual.

Augmentant la teva rutina d’exercici, augmentarà el teu metabolisme, la teva salut i la teva energia!

  1. La dieta, un procés de transformació

Tranquil/a, no passaràs gana! Ni farem batuts, barretes ni coses estranyes!

Faràs 5 àpats al dia de menjar REAL. I si, la dieta s’adaptarà a teva forma de vida, als teus gustos, i a la teva salut, doncs és individualitzada.

Aquesta dieta esta molt ben estudiada per a que aconseguim els objectius que ens proposem.

El primer mes serà proteica i baixa en hidrats de carboni, però alhora alcalinitzant per a que no es desequilibri el Ph saludable per al cos. Aquest primer mes aconseguiràs baixar de pes ràpidament, t’ho notaràs des de la primera setmana, canviaràs de vestuari i t’animaràs molt a seguir.

Mica en mica anirem afegint mes verdures i fruites, fruits secs, nous aliments, noves maneres de cuinar... I et donaré receptes, consells i menús complerts per a que aprenguis a cuinar de manera més saludable per a tu. I això és el que em proposo, que tu aprenguis a organitzar els teus menús saludables.

  1. Suports físics: Auriculopuntura i Suplementació ortomolecular

L’auriculopuntura és una tècnica mil·lenària de l’acupuntura (Medicina China), que es realitza l’orella externa amb agulles estèrils o boletes de llavors que estimulen els punts reflexes que hi ha a l’orella. D’aquesta manera es regulen les funcions a l’organisme i milloren factors patògens. La seva eficàcia esta demostrada en nombrosos estudis en casos d’estrès, equilibri metabòlic i pèrdua de pes, migranyes, dolors articulars, així com per a deixar de fumar o regular l’ansietat i molts altres.  Utilitzo aquesta tècnica com a suport durant tot el tractament i es de gran ajuda.

Un altre suport per a accelerar el procés metabòlic son els Suplements ortomolèculars. Son a base de vitamines, minerals, aminoàcids, oligoelements i altres nutrients. Utilitzarem productes naturals que ajuden a millorar la resposta del cos. També en el cas de que hi hagi alguna patologia, et recomanaré algun producte per a contribuir a la sanació.

  1. Ment i emoció: Teràpia amb Flors de Bach

Les Flors de Bach son una sèrie d’essències naturals utilitzades per a tractar diverses situacions emocionals. Tenint en compte que el desequilibri de la salut té un origen emocional, treballem la millora de les emocions per a contribuir al benestar. Busquem les arrels del desequilibri mitjançant el diàleg i l’enteniment. Preparo la barreja de Flors de Bach perquè les prenguis i aquestes ajudin a que la teva ment i emocions t’acompanyin i siguin les teves aliades.

 

A la primera visita et faré les preguntes que necessito saber sobre tu per a poder realitzar un estudi holístic de la teva salut i preveure el tractament més adequat per a tu.

Ens veurem cada dues setmanes per a donar-te la dieta més apropiada per a tu, posarem les agulles d’acupuntura, et recomanaré productes ortomolèculars i farem Flors de Bach quan sigui necessari.

 

Deixa’m acompanyar-te en el camí cap a l’equilibri de la teva salut.

Per a preguntes o concertar cita: 653 37 03 87 (Yasmina Drölma, Graduada en Naturopatia)

 

Sobre mi

L’any 2010 em vaig graduar en Naturopatía, des de llavors vaig començar un llarg viatge descobrint camins cap a la salut del cos i la ment  com: nutrició, ayurvèda, taoisme, medicina china, yoga, chamanisme, empoderament femení, essècies florals, dejunis, varies branques del vegetarianisme, kinesiologia, psicologia transpersonal....

Un viatge per la medicina holística que dura fins a dia d’avui, una vida experimental que gaudeixo vivint en el meu propi cos i té com a objectiu la comprensió de l’ésser humà i la recerca de com poder ajudar-nos a tenir una vida plena de salut i felicitat.

En aquesta recerca m’he especialitzat en nutrició i cuina vegetariana, una alimentació que ens revitalitzi, que sigui gustosa i que respecti el nostre entorn. I, el que és més important, com portar a la pràctica aquesta alimentació en el dia a dia amb la nostra vida familiar, laboral i social.

A la meva consulta utilitzo la dietoteràpia, les flors de Bach, la auriculopuntura (una branca de la Medicina China), la ortomolecular (suplementació natural), i el Massatge Ayurvèdic (Abhyanga).  També ofereixo tallers de cuina i m’encarrego de la cuina vegetariana de l’Associació Mamakilla.