SALUT

SESSIONS INDIVIDUALS DE SANACIÓ ANCESTRAL

Rosa María Palacín

El “Projecte Orígens”, és un sistema de sanació integrativa holística, que agrupa diferents eines terapèutiques ancestrals.

Té com objectius: restablir l’equilibri mental, físic – emocional i espiritual ; augmentar el benestar i la vibració energètica;  i afavorir la reconnexió amb el cor i la pròpia essència.

Sessions individuals de salut: Teràpies.

Sanació energètica andina. Tècniques.

Il·luminació xamànica: procés consistent en acompanyar-te per desprendre’t de patrons físic - emocionals, mentals i espirituals, del passat, que desestabilitzen el teu equilibri, posant “llum”, consciència i l’alliberació d’aquests patrons.

Extracció d’entitats: procés consistent en netejar energèticament d’energies que han pogut quedar adherides al teu Camp d’Energia Lluminosa (Aura) causant fugues energètiques i interferències en el teu desenvolupament i evolució personal.

Rescate de alma: procés consistent en acompanyar – te per recuperar parts de la teva ànima que s’han desprès per causes de traumes emocionals, situacions viscudes extremes, que no han pogut ser gestionades adequadament, sigui pel motiu que sigui (per la edat en la que es van donar, per les persones d’on venien aquestes experiències, etc...)

Desconstrucció de patrons mentals i emocionals repetitius: procés consistent en la desconfiguració , mitjançant la paraula , la programació neurolingüística i el cos, del sistema de creences heretades, per tal d’alliberar-te de la repetició d’aquests patrons.

Pràctiques de meditacions de sanació energètica andina: eines que es donen com a complement de les sessions individuals i grupals.

Iniciació als “9 ritus Munay-Ki”. Aquests Ritus transformen i milloren el teu camp d'energia lluminosa. Són transmissions energètiques que curen les ferides del passat i l'herència genètica, tornant a informar el teu ADN , despertant codis adormits que estan en ell i connectant-te amb la Saviesa d'un llinatge de Guardianes i Guardians de la Terra i de les Estrelles. La persona iniciada té el compromís d’iniciar a altres persones, per tal d’expandir aquesta Saviesa i sanació ancestral.

Sessions individuals d’iniciació.

Informació i reserves 643677578.

Sessions i iniciacions individuals:   concertar cita trucant al 643677578 .

Sessions sanació ancestral: 50 €

Sessions d’iniciacións Munay – Ki :  160 €  pack de 4 sessions (inclou material i dossier).