SANERGIA

Equilibri, energia i salut amb Sílvia Puig

0

La sanergia és una filosofia curativa positivista desenvolupada per l'investigador i científic Alessandro Di Mesi.

El seu origen se centra en la curació, la salut i l'energia.

Aquesta teràpia equilibra qualsevol alteració de la salut i restableix la sintonia entre les línies energètiques del cos i la xarxa energètica del planeta i l’univers per situar-nos en el camí de la vida. Ens permet augmentar la consciència, la intuïció i el do de l’autocuració.

Cada tractament et deixa en un estat de serenitat, relaxació, equilibri i descans.

Facilita Sílvia Puig

Sóc la Sílvia Puig Gifreu i em considero una persona en constant aprenentatge. Vaig néixer  i créixer en un petit poble de pagès de 40 habitants envoltada de natura. Formada  acadèmicament  en el món de l'economia, la direcció  i administració d'empreses.
Des de l'adolescència he tingut molta curiositat pel  creixement i la investigació  personal.
Un accident va ser el portal a un canvi radical de manera de viure, començant  per decidir i ser propietària del meu temps i obrir-me a les possibilitats que volia experimentar. I així va començar  un viatge de 4 anys per terres sudamericanes,   convisquent amb comunitats natives, i amb les  diferents maneres de entendre la Vida. Gràcies a aquest viatge,  van néixer els dos projectes que sóc líder desde fa 13 anys, la casa de retirs www.vellcangirones.com i l'associació Mamakilla www.mamakilla.cat, una agrupació de persones que desenvolupen activitats per la cura de la salut I benestar .  Actualment organitzo viatges i activitats individuals i grupals  per connectar amb l'autoempoderament , la presència, la conciencia , la gratitud i la alegria. @silviapuiggifreu.
 

Visita informativa gratuïta

Més informació:

Telèfon: 616 336 769 - Email: info@mamakilla.cat