SALUT

MUSICOTERÀPIA i VIATGE SONOR

Yago Delàs

🎷Juguem a musicar?

L’objectiu de la musicoteràpia és ajudar a restablir o millorar l’estat de salut i benestar de la persona a nivell físic, emocional, mental, social i/o espiritual.

Mitjançant el so, el silenci, el ritme, la melodia i/o l’harmonia permetrem al nostre ésser expressar-se lliurement, desbloquejar i obrir, gràcies a aquesta eina de comunicació universal i no-verbal que és la Música.

Fem servir exercicis d’improvisació vocal, instrumental i corporal, o mitjançant la creació i interpretació de cançons, poemes musicats...

En cap cas es centra en una exigència tècnica alhora de tocar un instrument, de cantar o de moure’s... sinó que convida a cada persona a expressar-se segons el que el se èsser necessita en cada moment, escoltant-se i respectant-se.

🎻 Experiència receptiva sonora i vibracional

En el viatge sonor la persona que el rep s’estira còmodament en una màrfega i, després d’una relaxació guiada, només ha de gaudir de l’experiència de rebre el bany de so.

Els efectes que produeix varien segons cada persona, però en general ajuda a oblidar-nos de les preocupacions quotidianes. La percepció de l’espai i del temps es modifica fent que puguem viatjar pel món dels records, les imatges, els colors... De vegades aportant claredat en algun tema en concret. És un espai de relaxació, una oportunitat per trobar-se amb un/a mateix/a.

Aquesta experiència es pot viure individualment, per parelles o en grups més nombrosos.

Ideal per fer un regal diferent i original.

La duració és d’aproximadament 1hora 15’.


Facilitador

Yago Delàs

  • Musicoterapeuta
  • Músic de Viatges Sonors individuals o grupals.
  • Músic multiinstrumentista especialitzat en percussió.

Actualment treballo de musicterapeuta en l’àmbit de salut mental, capacitats diverses, autisme, malalties degeneratives...També amb persones que pateixen estrés i angoixa.

Faig viatges sonors amb els grups Osam, Mambé i per compte propi.

Facilito tallers de “Cos i veu”.

Facilito sessions de Cercles de so.

Participo com a músic en sessions de bioenergètica, respiració holotròpica i dansa trance.

Col·laboro en diferents grups de música.

 

Dates

Horaris a convenir

639016467

 

Aportació

45€/h