SALUT

MÈTODE M'OBRO AL MÓN SUPERA LA TIMIDESA!

Albert Torrent i Amagat

El Mètode M’obro Al Món està concebut específicament per acompanyar persones tímides a obrir-se amb seguretat i a relacionar-se de forma plena amb els altres.

Utilitzo tècniques més convencionals com detectar i desmuntar creences limitants que t’impedeixen expressar-te lliurement (teràpia cognitiva) o creant un pla d’acció per exposar-te de forma segura davant de situacions socials (teràpia conductual). 

Treballo igualment a través del subconscient per alliberar bloquejos energètics i programar creences potenciadores cosa que t’ajuda a obrir-te als altres amb confiança. Ho faig a través del Mètode INTEGRA.

I em serveixo també d’altres tècniques com el mindfulness, respiracions, el treball amb el nen interior, amb la mentida personal, amb els mecanismes de defensa i amb l’autoestima per reforçar tot el procés.

Finalment, dono eines d’habilitats socials (assertivitat, empatia, començar i mantenir converses i persuasió) perquè et puguis comunicar amb més fluïdesa, naturalitat i efectivitat amb els altres.

Després de les sessions notaràs aquests canvis:

- Seràs més conscient de les teves emocions i pensaments caòtics per desidentificar-te’n.

- Seràs més comprensiu i amable amb tu mateix. Abandonaràs l’autoexigència i l’auto rebuig.

- Tindràs més autoestima.

- T’hauràs alliberat de bloquejos ocults del subconscient i t’hauràs reprogramat amb creences potenciadores. Et sentiràs més lleuger i lliure per expressar-te.

- Hauràs detectat i capgirat antics patrons limitants que t’impedien relacionar-te lliurement.

- Tindràs un pla d’acció per exposar-te amb seguretat a situacions socials.

- Guanyaràs en seguretat i confiança.

- T’obriràs a expressar la teva opinió, la teva forma de ser i les teves necessitats i a compartir-la amb els altres per a l’enriquiment mutu.

- Et sentiràs més realitzat i feliç ja que et sentiràs més connectat amb els altres.

- Aprendràs habilitats socials per ser més assertiu, empàtic, persuasiu i tindràs recursos per començar i mantenir converses.

 

Albert Torrent i Amagat

Facilitador i instructor del Mètode INTEGRA
Format en Rebirthing
Format en el Mètode Syneidesis