SALUT

MÈTODE INTEGRA SUPERA ELS BLOQUEJOS DEL SUBCONSCIENT!

Albert Torrent i Amagat

El Mètode INTEGRA és una tècnica que et permet deixar addiccions, superar fòbies, trobar la parella ideal, aconseguir una feina, superar estats emocionals com l’ansietat, la depressió, la tristesa, l’apatia, traumes... sanar molèsties i malalties, canviar patrons que se’t repeteixen cíclicament a al vida, superar bloquejos que t’impedeixen assolir fites...

El subconscient és el responsable del 95% dels nostres comportaments i respostes emocionals. Això explica que de vegades volem canviar actituds o formes de sentir-nos i no ho aconseguim.

El Mètode INTEGRA treballa en aquest nivell subconscient per la qual cosa els resultats són ràpids i fàcils. El treball es reparteix en un cicle de 4 sessions:

1a sessió: definir l’objectiu que vols aconseguir i redactar les creences potenciadores que necessites tenir per assolir aquest objectiu.

2a sessió: alliberar energies i bloquejos energètics que ens afecten (bloquejos i  traumes emocionals, lleialtats familiars, acords kàrmics...)

3a sessió: programar en el cervell  les creences potenciadores de la 1a sessió.

4a sessió: Valoració final.

Els avantatges del treball subconscient amb el Mètode INTEGRA són els següents:

1) Actuem en el subconscient i no en la part racional. El que fem es alinear el conscient amb el subconscient perquè estiguin en coherència i puguem aconseguir així els nostres objectius.

2) En molts casos aconseguim l'objectiu de manera molt ràpida (4 sessions i 2-3 setmanes) i estalviem molts diners evitant cicles de sessions que no s’acaben mai.

3) No hem de reviure experiències traumàtiques del passat. Simplement les alliberem energèticament sense que en tinguem consciència.

4) Fem una neteja energètica, un alliberament de bloquejos emocionals entre d'altres i l'enregistrament de creences potenciadores. Són els passos necessaris per poder aconseguir els nostres objectius.

Supera els teus bloquejos, la clau està en el subconscient!