SALUT

MÈTODE INTEGRA SUPERA ELS BLOQUEJOS DEL SUBCONSCIENT! MÈTODE M'OBRO AL MÓN SUPERA LA TIMIDESA!

Albert Torrent i Amagat

El Mètode INTEGRA és una tècnica que et permet deixar addiccions, superar fòbies, trobar la parella ideal, aconseguir una feina, superar estats emocionals com l’ansietat, la depressió, la tristesa, l’apatia, traumes... sanar molèsties i malalties, canviar patrons que se’t repeteixen cíclicament a al vida, superar bloquejos que t’impedeixen assolir fites...

El subconscient és el responsable del 95% dels nostres comportaments i respostes emocionals. Això explica que de vegades volem canviar actituds o formes de sentir-nos i no ho aconseguim.

El Mètode INTEGRA treballa en aquest nivell subconscient per la qual cosa els resultats són ràpids i fàcils. El treball es reparteix en un cicle de 4 sessions:

1a sessió: definir l’objectiu que vols aconseguir i redactar les creences potenciadores que necessites tenir per assolir aquest objectiu.

2a sessió: alliberar energies i bloquejos energètics que ens afecten (bloquejos i  traumes emocionals, lleialtats familiars, acords kàrmics...)

3a sessió: programar en el cervell  les creences potenciadores de la 1a sessió.

4a sessió: Valoració final.

Els avantatges del treball subconscient amb el Mètode INTEGRA són els següents:

1) Actuem en el subconscient i no en la part racional. El que fem es alinear el conscient amb el subconscient perquè estiguin en coherència i puguem aconseguir així els nostres objectius.

2) En molts casos aconseguim l'objectiu de manera molt ràpida (4 sessions i 2-3 setmanes) i estalviem molts diners evitant cicles de sessions que no s’acaben mai.

3) No hem de reviure experiències traumàtiques del passat. Simplement les alliberem energèticament sense que en tinguem consciència.

4) Fem una neteja energètica, un alliberament de bloquejos emocionals entre d'altres i l'enregistrament de creences potenciadores. Són els passos necessaris per poder aconseguir els nostres objectius.

Supera els teus bloquejos, la clau està en el subconscient!

 

El Mètode M’obro Al Món està concebut específicament per acompanyar persones tímides a obrir-se amb seguretat i a relacionar-se de forma plena amb els altres.

Utilitzo tècniques més convencionals com detectar i desmuntar creences limitants que t’impedeixen expressar-te lliurement (teràpia cognitiva) o creant un pla d’acció per exposar-te de forma segura davant de situacions socials (teràpia conductual). 

Treballo igualment a través del subconscient per alliberar bloquejos energètics i programar creences potenciadores cosa que t’ajuda a obrir-te als altres amb confiança. Ho faig a través del Mètode INTEGRA.

I em serveixo també d’altres tècniques com el mindfulness, respiracions, el treball amb el nen interior, amb la mentida personal, amb els mecanismes de defensa i amb l’autoestima per reforçar tot el procés.

Finalment, dono eines d’habilitats socials (assertivitat, empatia, començar i mantenir converses i persuasió) perquè et puguis comunicar amb més fluïdesa, naturalitat i efectivitat amb els altres.

Després de les sessions notaràs aquests canvis:

- Seràs més conscient de les teves emocions i pensaments caòtics per desidentificar-te’n.

- Seràs més comprensiu i amable amb tu mateix. Abandonaràs l’autoexigència i l’auto rebuig.

- Tindràs més autoestima.

- T’hauràs alliberat de bloquejos ocults del subconscient i t’hauràs reprogramat amb creences potenciadores. Et sentiràs més lleuger i lliure per expressar-te.

- Hauràs detectat i capgirat antics patrons limitants que t’impedien relacionar-te lliurement.

- Tindràs un pla d’acció per exposar-te amb seguretat a situacions socials.

- Guanyaràs en seguretat i confiança.

- T’obriràs a expressar la teva opinió, la teva forma de ser i les teves necessitats i a compartir-la amb els altres per a l’enriquiment mutu.

- Et sentiràs més realitzat i feliç ja que et sentiràs més connectat amb els altres.

- Aprendràs habilitats socials per ser més assertiu, empàtic, persuasiu i tindràs recursos per començar i mantenir converses.

 

Albert Torrent i Amagat

Facilitador i instructor del Mètode INTEGRA
Format en Rebirthing
Format en el Mètode Syneidesis