SALUT

MASSATGES TERAPEUTICS

Medea Spini

A totes les cultures orientals, el massatge es considera una pràctica rutinària indispensable per preservar la salut.

Rebre un massatge és entrar en contacte amb tu mateix i el teu món interior. És donar-se permís per relaxar-se profundament i sentir la pau del no-fer. Rebre un massatge és recordar al cos el seu estat harmoniós. És estimar-se, respectar-se i cuidar-se.  

A tots els tractaments s’utilitzen olis vegetals purs al 100%, olis essencials biològics i quimiotipats. Com Aromaterapeuta garanteixo el coneixement i la màxima atenció a l’hora d’escollir i usar els productes.

Per mi, el massatges representen una comunicació silenciosa, una dança d’energia entre dues persones. És amor i cura que es manifesta a través de la intenció i el contacte. En resum, és una de les experiències més gratificants de la vida. Durant el meu camí personal he tingut l’oportunitat de viatjar i aprendre diverses tècniques de massatge, per després desenvolupar la meva pròpia, que s’adapta totalment a les necessitats de cada persona.

Aquí s’explica amb detall cada tipus de massatge:

MASSATGE AYURVEDA - ABHYANGA-YOGA

El massatge Abhyanga Yoga actua harmonitzant els nivells corporals: físic, emocional, mental i energètic del receptor. És una experiència que et fa viatjar cap a l’interior. Es fa al terra a un futon, amb oli calent de sèsam i la combinació seleccionada d’olis essencials segons la informació que es vulgui transmetre (Aromateràpia). El terapeuta realitza maniobres profundes, però en cap moment invasives, que permeten reequilibrar els centres energètics de l’individu.

Parlam d’una teràpia on s’acompanya a la persona i se la convida a fer un canvi que es veurà reflectit en el cos físic, emocional i mental del receptor.

Sessió: 1 hora i mitja o 2 hores.

MASSATGE TAILANDÉS  – NUAD BO RARN

Nuad bo rarn és el nom original del massatge. Es fa al terra a un matalàs, amb suports com coixins i mantes per que la persona es senti el més còmoda possible, i pugui mantenir en tot moment la postura ergonòmicament més correcte. El massatgista té gran capacitat d’acció i moviment al terra, utilitzant el seu cos per mobilitzar el pacient.

Es fa amb roba còmoda, ja que la tècnica es du a terme mitjançant pressions i estiraments que serien de difícil realització amb oli. Podríem definir el massatge tailandès com un yin-ioga on el terapeuta realitza estiraments típics del ioga sobre el cos passiu del receptor, i al mateix temps, un massatge yang energitzant. Aquesta combinació estimula els meridians de la medicina xinesa que equilibren tot l’organisme.

Sessió: 1 hora i mitja o 2 hores.

QUIROMASSATJE - RELAXANT i DESCONTRACTURANT

És una tècnica física i terapèutica que, mitjançant l’aplicació d’una sèrie de moviments amb mans i avantbraços, dissol les tensions i genera benestar emocional i mental, que es reflecteix en la teva vida diària.

Actua sobre:

- La pell

- Teixit adipós

- Musculatura

- Articulacions

- Tendons i lligaments

- Sistema limfàtic

- Sistema nerviós i hormonal

- Òrgans i vísceres

Massatge en els peus - REFLEXOLOGIA PODAL i KANSO

Aquesta teràpia és un procés meravellós, que treballa a favor de les lleis de la natura a través dels peus durant 60 minuts.

Es basa en el principi zonal, segons el qual cada part del cos està reflectida en els peus, i quan actuam sobre ells estimulem tot l’organisme.

Beneficis:

- Activa la circulació sanguínia i, en conseqüència, la nutrició cel·lular

- Elimina toxines

- Permet afluixar tensions i estrès acumulat en tot el cos

- Potencia la pròpia energia

- Equilibra el sistema endocrí i afavoreix les connexions del sistema nerviós

- Actua sobre el sistema digestiu

- Alleugera dolors, molèsties i fatiga

- Actua de manera preventiva induint a la relaxació

Aportació:

1 h: 55€

1 h 30 m: 75€

2 h: 100€

Per més informació o demanar cita:

Medea Spini

tel: +34 688 26 66 14

mail: medeaspini@gmail.com

o consultar la web:

www.medeaspini.com