MASSATGE COR A COR

Laia Matas

Massatge Bioenergètic Profund
Massatge cor a cor
T’acompanyo a obrir la porta al teu ésser.

En el massatge bioenergètic profund les mans van guiant el moviment i l’escolta corporal entre els dos cossos va creant el massatge. És un massatge on s’obre la possibilitat de descobrir-nos; descobrir noves textures del nostre interior, descobrir qui ets... qui som. Ens porta a respirar cèl·lules del cos que en un moment donat s’han quedat adormides i el que fem és despertar-les tocant, amb el tacte conscient anem reconeixent el nostre cos de llum, anem habitant el cos que som, i així es van obrint capes i capes del nostre interior.
Els canals energètics del nostre cos, els meridians, van recuperant el seu flux vital.
Reconeixem i retornem vida a cada reconet del cos i així ens obrim a una vida més viva.
 
Ens endinsem a percebre vibracions, textures, tonalitats... que estan aquí, dins teu... dins meu... a l’espai... a vegades invisibles i d’altres visibles - a vegades tocables i d’altres intocables... les vivim juntes?
Ser tocat... ser tocada... per la vida que ets tu mateix@
Som tocades, travessades... per un misteri que no sabem a on va... Ens obrim al misteri junt@s?
 
T’acompanyo a atrevir-te a viure el que hi ha en el moment present des del cos, un cop viscut des del cos - no des de la ment parlantxina - hi ha espai... pel misteri, per rebre lo nou.
A través del contacte amb amor es transformen memòries corporals de vivències al llarg de la vida, ens obrim a l’alquímia corporal.
El cos és savi... el cos sap... només hem de recordar-ho.
Amb molt d’amor i delicadesa el nostre cor es va obrint.
 
Soc la Laia, si aquest és el teu següent pas truca’m
667045654
 
50€ la sessió d’ 1 hora 30 minuts