SALUT

MASSAGE NATURA

Rosa García

Massatges terapèutics en harmonia amb la Naturalesa

Descobrim que gaudint de la Naturalesa, ens sentim més felices i tranquils. Per això, transmetem aquesta essència reconfortant a través
dels nostres tractaments.

El Massatge actua sobre el cos físic millorant els teixits, el funcionament dels òrgans, alleujant dolors, tensions i contractures. Alhora, és més que un conjunt de maniobres manuals; és una forma excepcional de comunicar-se sense paraules. Amb les mans transmetem acompanyament, relaxació, confort i energia curativa que ajuda a restablir els desequilibris del sistema nerviós i emocional. Proporcionem una experiència on el temps i espai no existeixen; només la presencia es manifesta. El nostre Ser floreix amb alegria al trencar les curasses que ens oprimeixen. 

Per això el massatge és la suma de la tècnica i la intenció.

Som Alex Matencio i Rosa García, massatgistes professionals des de fa una dècada. Estem formats en diverses tècniques d'orient i occident.

Apliquem productes ecològics que elaborem artesanalment i uns altres que ens proporcionen marques reconegudes. Oferim tractaments de Spa i rituals, tant a particulars com a empreses i grups.

 

Per reservar hora (Rosa): 622 780 409