SALUT

CONNECTA AMB LA FORÇA DE LA TEVA ESSÈNCIA

Anna Soldevila

Essència neix de la recerca del meu Ésser, de la reconnexió amb la meva Ànima i compromís amb la Dona que sóc i la meva missió de vida. 

Essència és despullar-nos de tot allò que no és nostre per (re)descobrir qui som en la llavor que es va sembrar dins el nostre cos per florir de manera autèntica i així sentir la vida que som. Connectar amb la força de la nostra memòria i de la nostra veritat.

El procés d’aprenentatge continu i en espiral al que ens entreguem quan comencem el camí de la individuació i reconeixement del que és propi i genuí, nu i honest i que és tot allò que som, hem estat i serem que està en constant revisió i canvi, en constant vida.

Escoltar allò que neix de la teva intuició i que fa bategar el teu cor de manera ancestral et conduirà al que estàs cercant en cada instant.

Apagant la ment, sentint l’essència.

Els acompanyaments que proposo tracten de poder despertar aquesta naturalesa cíclica, sàvia, connectada amb la Terra i amb el Foc intern, la Dona salvatge que totes som en puresa.

Acompanyar-te a que aquesta mestra interna descobreixi la recepta perfecta del teu procés Alquímic. Entrant en profund amor propi, reconeixement, compassió, perdó i paciència.

 Treballo amb l’Astrologia Holística, la Consciència Cíclica i Menstrual, els Ous Vaginals, les Flors de Bach, la Reflexologia Podal i amb la meva Veu fent música de Cor a Cor. També incloc en els meus acompanyaments tots els coneixements de Plantes Medicinals i Xamanisme. En resum, tot allò que ha anat ressonant en el meu camí de vida i que ara tinc la sort de poder-ho posar al servei.

Acompanyant de Processos d’Individuació i Autoconeixement

Artesana de la Veu

Astròloga Holísitica a Astrologia Holistica Bcn amb Brisa Ferrante

Cristaloterapeuta per la Dona i Terapeuta Menstrual i Cíclica a l’Escola Llovizna amb Sofia Knakal

Terapeuta Floral a ISMET i Escola Llovizna amb Sofia Knakal i Julián Avaria-Eyzaguirre

Reflexòloga Podal a ISMET

Tel: 

660759473 

email:

solde.essencia@gmail.com