COACHING

Ingrid Izquierdo

El coaching et proporciona eines per descobrir en quin lloc et trobes i decidir fins on vols arribar per tal d'assolir el benestar en tots els aspectes de la teva vida. El coach et proporciona informació, et fa preguntes i t'ajuda a desbloquejar tot el teu potencial, en aquest cas coneixent-te en profunditat a través de la presa de consciència i de l'honestedat amb tu mateix.

Per recórrer aquest camí cal prendre el teu temps, esforç i tenir la determinació d'avançar, de saber cada dia una mica més sobre tu i sobre la teva relació amb el teu entorn.

Objectius que pots treballar amb el coaching:

Conèixer-te millor

Trobar la teva vocació

Orientació laboral

Millorar la qualitat de vida

Assolir reptes i somnis

Dur a terme projectes

Canviar d'hàbits

Desenvolupar capacitats

Gestionar conflictes

Millorar relacions

Gestionar emocions

Prendre decisions

Descobrir oportunitats de creixement

Treballar la teva autoestima

Veure dins les teves pors i inseguretats

Guanyar confiança i Pau interior

 

Un procés de coaching és una relació continuada entre un coach i un coachee, on es treballa sobre els objectius del coachee.

Si vols iniciar un procés de coaching amb mi, i no saps per on començar pots reservar una sessió de valoració de 30 minuts amb mi. Després podeu escollir entre un procés de 4 o 8 sessions, segons les vostres necessitats i objectiu a treballar. Partirem de la teva situació actual a la teva situació ideal treballant aquells límits, pors o inseguretats que no t'estan deixant assolir els teus objectius o benestar. Cada sessió té una durada de 60 minuts.

És imprescindible que et comprometis a complir les accions establertes per assolir els teus objectius durant el procés de Coaching. Tot el procés és absolutament confidencial.

Pots fer sessions normal o podem afegir el moviment a les sessions per entrar més en profunditat. Tu tries.

Informació i reserves:

Durada 1h aportació 60€

682 52 00 71