SALUT

ASTROLOGIA PSICOLÒGICA EVOLUTIVA

Medea Spini

Carta natal, trànsits i revolució solar

La Carta Natal et dona l’oportunitat de conèixer-te i observar com actues davant les situacions que la vida et proposa. Gràcies a la perspectiva de la Carta Natal entendràs amb quin propòsit se’t presenten determinades dificultats i quin camí és més adient per tenir millor relació amb tu mateix, a la feina, amb la teva parella, salut o qualsevol aspecte que et preocupi.

La interpretació dels Trànsits Planetaris o la Revolució solar són posteriors a la lectura de la Carta, i són una eina més específica per tractar els temes que se’t poden presentar durant un any o des de la data del teu aniversari fins el següent. No es tracta de predir el futur, més bé d’aprofitar les energies disponibles del moment de cara als possibles esdeveniments. Sempre tenint en compte la teva carta natal, que representa la teva personalitat de base, des de la qual interpretem els moviments planetaris.

La pregunta que surt espontàniament quan començam a mirar cap endins i descobrim els condicionaments que ens limiten és: 

¿Cóm puc transformar-me?

¿Com puc incorporar nous hàbits a la meva vida?

¿Com puc encarar de forma saludable els reptes de la vida?

Personalment, el que realment m’ha ajudat ha sigut tenir una persona que m’acompanyi en el descobriment dels recursos propis, a comprendre que hi ha moltes opcions, que puc qüestionar la meva realitat per adoptar-ne una més àmplia i útil. Aquest és el propòsit i procés del coaching. En poques paraules, és un viatge cap a l’empoderament personal. 

Sóc la Medea Spini, em poso al teu servei de tot cor per que manifestis en la realitat aquelles qualitats que desitges i et permetran aconseguir millors relacions, major qualitat en el treball i una millor versió de tu mateixa.

  • Coaching
  • PNL
  • Teràpia floral de Bach, Fes i Bush

Per a més info o demanar cita a:

tel: +34 688 26 66 14

mail: medeaspini@gmail.com