RETIR MANTRES I MEDITACIÓ / RETIRO DE MANTRAS Y MEDITACIÓN

Amb Marta Serra / Con Marta Serra
Del 22 al 24 de setembre / Del 22 al 24 de Septiembre

MANTRES I MEDITACIÓ

22, 23 i 24 de setembre del 2023

https://www.mamakilla.cat/ca/

Tres dies per connectar amb el teu interior a través del mantra, la música i el cant devocional compartint i sentint la música en un entorn encantador envoltat de natura.

 📿Matí: Pràctiques de respiració, cant del gayatri mantra, lectures, Japa, satsang
🔹Durant el dia: Exploració de la veu i la ressonància a través dels mantres. Meditació amb música en directe, pràctiques de moviment,  qi gong i xacra-yoga.
🔸Tarda: Estudi i repertori de mantres, bany sonor. Pràctiques vocals i instrumentals. Passejades per la natura. Piscina i temps lliure. (si tens i toques un instrument musical: bol tibetà o de quars, harmònium, sruti, guitarra, tambor, porta'l amb tu aquests dies.)
🔹Nit: Concerts i música en directe.

Marta Serra Martínez

És cantant i compositora, llicenciada en piano, cant, art dramàtic i musicologia, s’ha format en les disciplines del ioga, la dansa mística, la meditació i el cant sagrat. El seu primer àlbum Mantra, cants dins l'ànima, 2020. Combinen les principals tradicions dels Mantres hindú, budista i tibetà produït pel músic, productor i compositor Gerard Marsal Norte. Ha col·laborar en enregistraments, formacions i compon música a partir de sons de la natura i freqüències sanadores. La Marta ha dedicat la seva vida a la música com a expressió artística i eina per connectar amb el cor, oferint una nova experiència sonora que convida al públic a l'escolta més interior. Una música intuïtiva i delicada, un viatge ple de sensacions. Actualment imparteix cursos, formacions tallers i concerts a través del so sagrat, els mantres i la connexió amb el dons que tothom portem dins.

22,23 i 24 de setembre arribada a partir de les 15h el divendres dia 22 de setembre i sortida diumenge dia 24 a les 17h

PREU GENERAL 350€ abans del 15 d’agost.

Més informació i reserves

669795285 o mserr477@gmail.com

 *     *     *     *      *     *      *      *      *      *      *      *      *     *

MANTRES I MEDITACIÓ

22, 23 i 24 de setembre del 2023

https://www.mamakilla.cat/ca/

Un fin de semana pata conectar con tu interior a través del mantra, la música y el canto devocional compartiendo y escuchando la música en un entorno encantador rodeado de naturaleza.


📿Mañana: Prácticas de respiración, canto del gayatri mantra, lecturas, japa, satsang
🔹Durante el día: Exploración de la voz y la resonancia a través de los mantras. Meditación con música en directo, prácticas de movimiento, qi gong y prana chakra yoga.
🔸Tarde: Estudio y repertorio de los mantras de la tradición hindu y budista tibetana, baño sonoro. Prácticas vocales e instrumentales. Paseos por la naturaleza. Piscina y tiempo libre. (si tienes y tocas un instrumento musical: cuenco tibetano o de cuarzo, armonio, sruti, guitarra, tambor, llévalo contigo estos días.)
🔹Noche: Conciertos y música en directo.

Marta Serra Martínez
 
Es cantante y compositora, licenciada en piano, canto, arte dramático y musicología, se ha formado en las disciplinas del yoga, la danza mística, la meditación y el canto sagrado. Su primer álbum Mantra, cantos dentro del alma, 2020. Combinan las principales tradiciones de los Mantras hindú, budista y tibetano producido por el músico, productor y compositor Gerard Marsal Norte. Ha colaborado en grabaciones, formaciones y compone música a partir de sonidos de la naturaleza y frecuencias sanadoras. La Marta ha dedicado su vida a la música como expresión artística y herramienta para conectar con el coro, ofreciendo una nueva experiencia sonora que invita al público a la escucha más interior. Una música intuitiva y delicada, un viaje lleno de sensaciones. Actualmente imparte cursos, formaciones talleres y conciertos a través del sonido sagrado, los mantras y la conexión con el dones que todo el mundo llevamos dentro.

 

22,23 y 24 de septiembre llegada a partir de las 15h el viernes día 22 de septiembre y salida domingo día 24 a las 17h.

PRECIO GENERAL 350€ antes del 15 de agosto.

Más información y reservas

669795285 o mserr477@gmail.com