RETIR DE SILENCI I MINDFULNESS

Descansar profundament i Viure plenament
Del 21 al 23 d'abril

Segur que cada cert temps et planteges que t’aniria bé parar, trencar amb la inèrcia del dia a dia, desconnectar del soroll i reconnectar amb tu per donar-te un espai, per veure les coses des d'una altra perspectiva, prendre distància i connectar amb allò que és realment important per tu.

Aquest és un retir de cap de setmana de silenci meditatiu que et permetrà indagar en la teva pròpia essència, cultivar la teva pràctica de meditació i gaudir d’un descans profund en un entorn excepcional.

És ideal per a qui ha cursat programes de mindfulness i també és apropiat per a qui vulgui iniciar-se en la pràctica meditativa en un entorn preciós, cuidat amb molt d’amor i envoltat de natura.

El retir és en silenci, comença amb la benvinguda del divendres 21 d’Abril a les 17 hores i finalitza el diumenge 23 d’Abril també a les 16:30 hores.

Durant el dia es combinen els espais de meditació amb caminades meditatives al riu, moviments conscients, cant de mantra i estones de descans.

En la pràctica de meditació es combinen les tres pràctiques principals de meditació mindfulness: atenció focalitzada, consciència plena i pràctiques generatives.

Per tal de facilitar el descans profund del cos i la ment es poden fer les pràctiques en la posició que decideixis: en coixí, banqueta, a la cadira, dempeus o al terra.

Al final de cada un dels dies hi ha sessió grupal de preguntes i respostes en que farem ús de la paraula. Cada migdia, també tens la possibilitat de tenir una entrevista personal amb l’Òscar Carrera, instructor del retir.

El material està tot inclòs, només cal dur una tovallola de bany i, si tens coixí de meditació o banqueta, és recomanable que la duguis amb tu.

El menjar, cuinat allí mateix, és d’una qualitat excel·lent i s’ofereix una dieta ovolactovegetariana, de proximitat, de temporada i en gran part ecològica.

Si vols més informació sobre el programa concret del retir, sobre les habitacions, sobre com arribar-hi o qualsevol altre tema, si us plau, contacta amb mi.

 

Facilita: Òscar Carrera

L’Òscar Carrera va néixer a Ivars d’Urgell el 1973.

S’ha format com a Instructor de Mindfulness a l'Institut EsMinfulness i a la Universidad de Brown (Nirakara) i forma part de l'Associació Professional d'Instructors de Mindfulness MBSR.

Ha cursat els programes MBCT, MBTB i CCT també basats en Mindfulness, està format en Neurociència de la Meditació i ha acompanyat la seva formació com a Instructor de Mindfulness amb retirs de diferents tradicions a Europa i Àsia.

De formació és Enginyer Informàtic per l’UPC i PDG per l’IESE i va dedicar gran part de la seva vida laboral a l’Enginyeria, la Innovació i a la Direcció General en el món de l’empresa.

Ha impartit 36 cursos MBSR de 8 setmanes per a la reducció de l’estrès i desenes de programes, tallers i retirs de Mindfulness i cursos de Meditació basats en Neurociència i Mindfulness.

El pots trobar a Insight Timer on és el professor amb més seguidors i més meditacions reproduïdes tant en llengua castellana com en llengua catalana.

Tens més informació seva al seu lloc web www.viureplenament.cat.

 

Dates

Entrada: 21 d’Abril de 16 a 17h

Sortida: 23 d’Abril a les 16:30h

 

Aportació

El preu del retir és de 270 €. El preu inclou l'estada dels tres dies, l’ús dels materials, tots els àpats i totes les activitats.

Per a confirmar la reserva cal fer un dipòsit de 90 €.

Si sents la crida a venir a aquest retir i el preu és un obstacle per a tu, si us plau, contacta amb mi i trobarem la manera.