Retorna a l’ essència

Engega el teu foc. La Dona Creadora i el Joc de la Creació
Del 16-18 d'octubre

Si et sents atrapada en una rutina quotidiana poc fecunda, et proposo un viatge per descobrir-te com a Dona Creadora i recuperar la teva capacitat de jugar, celebrar i materialitzar des del teu desig.

Si et sents amb poc espai per a la sorpresa, el riure i el joc.

Si necessites canviar coses de la teva vida però no et sents amb prou força i acabes fent “allò  que toca” o allò que aprova el teu entorn.

Si sents que el teu impuls vital va ser domesticat des de la infància i encara arrossegues aquesta ferida.

Si et sents frustrada perquè has començat mil coses per sentir-te més empoderada, però no ets constant i acabes deixant-ho tot sense aconseguir el canvi desitjat

Et proposo un treball intens de cap de setmana en el que entendràs que ets protagonista de la teva vida i que tens capacitat de materialitzar allò que desitges.

Obrirem un espai d’inspiració per poder crear des del cos, el ball, la poesia, la paraula,..., deixant que allò subtil formi part del nostre univers. Ens farem part de la Terra, la Primera Mare, la que nodreix, sosté i possibilita la Vida, entenent que la Vida comença ara, i així poder celebrar-la minut a minut.

Descobrirem el Joc de Crear sostingudes pel Cercle de Dones, per saber que cadascuna de nosaltres és portadora d’una essència única, escoltar-nos i compartir processos.

A  través de diferents propostes, anirem transitant durant tot el cap de setmana el retorn a la nostra essència: Cercle de Dones, Taller de Creació, Espai d’Integració a la Natura i Cerimònia de la Cabana de Suar (Inipi).

Tot plegat, en un espai de confiança i seguretat, des d’una mirada sense judici ni censura i on et sentiràs part d’una tribu, d’un grup que acull i possibilita l’expressió genuïna de cadascuna.

Aportació:

190 Euros

What do you want to do ?
New mailCopy