RETIR DE CAP D’ANY

Viatge a través dels 4 elements
Del 29 de desembre al 1 de gener

0

Quatre dies i tres nits culminant amb la nit de cap d’any.

Un viatge a través dels quatre elements, Terra, aigua, aire i foc. Conectant amb cadascún d’ells, a través de la natura, la meditació, el moviment i la música.

Bany de Gong, Sound Healing, Kirtan, Ecstatic Dance, Meditació, Yoga, QiGong, rituals dels elements, Cerimònia de Cacao i alguna que altra sorpresa.

Tot amb un fil conductor de magia i espontaneitat.

Guiats de la mà de’n Ravi, acompanyat de extraordinaries col.laboracions  com Atman Brothers, Silence of the Soul Gong Progect i Swami Viran.

Un retir per deixar anar allò que ens pesa i per plantar nous propòsits. Una experiència talliveradora i transformadora, disfrutant d’unes dates molt especials.

 

Facilita

RAVI RAM (Ravi Ramoneda)

Referent en el seu marc al país, ha trobat la seva pròpia manera de transmetre la sabiduria ancestral de manera contemporània i atractiva. Molt polifacètic, ha estat vinculat al Yoga i la Meditació desde nen, practicant desde fa més de 20 anys de cant de mantres i devocional. S’ha format en diferents disciplines com la Medicina Tradicional China, multiples tècniques manuals i energètiques, TaiChi i Bioenergètica Taoísta. La seva inquietud per la música l’ha fet conèixer diferents cultures musicals, i en els seus concerts es percep tota aquesta riquesa i fusió.

 

Dates / Dies / Hores

Del 29/12/19 a les 18:00h

 Al 01/01/20 a les 12:00h

 

Aportació/Preus

A partir de 550€ fins al 15 d’octubre.