RETIR D'HIVERN IOGA & CREATIVITAT ''ALIMENTAR L'ÉSSER''

Yoga, alimentació natural i creativitat
11,12, 13 gener

0
Cap de setmana de nutrició física, espiritual i creativa a la natura amb Kundalini i Hatha Ioga, Meditació, Alimentació natural, Dinàmiques creatives i deliciosa dieta vegetariana.
 
La XXII edició dels Retirs de Ioga i Creativitat estarà dedicada a aprofundir en la connexió amb el nostre Jo més essencial a través de pràctiques de ioga que ens ajudaran a harmonitzar-nos amb l'energia d'interiorització pròpia de l'estació hivernal. Farem revitalitzants dinàmiques per despertar i reajustar el cos, i dedicarem també una bona part de les sessions a asserenar la ment i aprofundir en la presa de consciència de la nostra quietud i pau interior. A més, en aquesta ocasió, desenvoluparem la faceta creativa i la nostra ferma aposta per la salut holística amb una col·laboració d'allò més especial per endinsar-nos en l'àmbit de l'alimentació natural. Així, al llarg del cap de setmana, oferirem un taller de cuina sana, vegetariana i nutritiva, un estimulant sopar dels sentits i tot un seguit de pautes per a l'elaboració i organització de saludables i senzills menús setmanals.
 
Organitzen: Anna Carlota Fernández, arterapeuta, Daniel Gomis, professor de Ioga i Yasmina Garcia, naturòpata i especialista en cuina vegetariana i dietoteràpia
 
INFO PRÀCTICA:
Obert a tots els públics i nivells.
Places limitades atorgades per ordre d'inscripció.
 
Aportació: 260 euros tot inclòs
(Material, activitats i allotjament amb pensió completa en habitacions dobles o col·lectives).
 
Lloc: El retir es realitzarà a Mamakilla, una preciosa masia reformada del segle XV situada al privilegiat entorn natural del Pla de l'Estany (Gironès).
 
Més detalls i inscripcions:
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Retiro de invierno Yoga & Creatividad: "Alimentar el SER"
11-12-13 de enero | Mamakilla (Girona)  
 
Fin de semana de nutrición física, espiritual y creativa en la naturaleza con Kundalini y Hatha Yoga, Meditación, Alimentación natural, Dinámicas creativas y deliciosa dieta vegetariana.

La XXII edición de los Retiros de Yoga y Creatividad estará dedicada a profundizar en la conexión con nuestro Yo más esencial a través de prácticas de yoga que nos ayudarán a armonizarnos con la energía de interiorización propia de la estación invernal. Haremos revitalizantes dinámicas para despertar y reajustar el cuerpo, y dedicaremos también una buena parte de las sesiones a serenar la mente y ahondar en la toma de conciencia de nuestra quietud y paz interior. Además, en esta ocasión, desarrollaremos la faceta creativa y nuestra firme apuesta por la salud holística con una colaboración de lo más especial para adentrarnos en el ámbito de la alimentación natural. Así, a lo largo del fin de semana, ofreceremos un taller de cocina sana, vegetariana y nutritiva, una estimulante cena de los sentidos y pautas para la elaboración y organización de saludables y sencillos menús semanales.
 
Organizan: Anna Carlota Fernández, arteterapeuta, Daniel Gomis, profesor de Yoga y Yasmina García, naturópata y especialista en cocina vegetariana y dietoterapia

INFO PRÁCTICA:

Abierto a todos los públicos y niveles.
Plazas limitadas otorgadas por orden de inscripción.

Aportación: 260 euros todo incluido
(material, actividades y alojamiento con pensión completa en habitaciones dobles o colectivas).

Lugar: El retiro se realizará en Mamakilla, una preciosa masía reformada del S. XV ubicada en el privilegiado entorno natural del Pla de l'Estany (Gironès).

Más detalles e inscripciones: 
yogaycreatividad@gmail.com | T. 617168392
https://www.espaisurya.org/retiros