DETOX D'ESTIU

Del 30 de juny a 1 de juliol 2018

Amb molta il·lusió, us convidem a compartir amb nosaltres el proper DETOX D'ESTIU.
Una molt bona oportunitat per sentir-te bé i millorar el teu organisme.
En aquest retir treballarem:
Xacra cor: energia del amor i del compartir.

Element: el foc

Totes les activitats que s’ofereixen durant el Detox, som pensades per netejar el cos i la ment, aprendre i compartir moltíssim.
Ens alimentarem amb una dieta suau, a base de vegetals, sucs, batuts, caldos i infusions amb plantes. Tot amb productes de temporada, integrals, locals i biològics, que ajudaran al nostre cos a depurar-se i a alcalinitzar-se.
*Descobrirem que els aliments que necessitem pel nostre equilibri personal han de tenir unes condicions saludables.
*Aprendrem a millorar hàbits com mastegar, respirar i seure.
*Veurem com les defenses de l'organisme augmenten amb el dejuni juntament amb la sensació de benestar
*També us oferim tallers de cosmètica natural, sessions de ioga, massatges, sortides pel reconeixement de plantes útils del nostre entorn, i que utilitzarem durant el Detox.
*Concert de músiques del món al Tipi. La música ens ajuda a aquietar la ment i a netejar els pensaments.

EL NOSTRE EQUIP:
Silvia Puig:
Fa més de tres anys que estem fent aquest Detox I estic sincerament contenta i agraida per compartir-ho. Per mi és una parada a tots nivells: descans, conciència, respirar I sobretot emportar-se moltes eines per obtenir més salut I benestar, apropant-nos a la terra I recuperant antigues sabiduries .
Victor Garcia:
Musicterapeuta amb experiència en retirs, tallers i festivals de ioga, meditació i creixement personal. Acompanya procesos personals mitjançant el so, cants i músiques del món, cançó medicina i mantres, facilitant la integració i la transformació.
Yasmina:
nuticionista i terapeuta.
Gloria Bassols:
Auxiliar d'infermeria, Aromateràpia, Reiki, Quiromassatge, Digitipuntura i Professora de ioga. Formadora d'estètica holística. La recerca en el món de l'Alquimia i la connexió amb la naturalesa m'ha portat a crear la marca de cosmètica natural Belladona, i el mètode Ioga-Alquímia.

Inscripcions: 
info@mamakilla.cat

Dades Personals

Salut

dia d'entrada*