CAP DE SETMANA SALUDABLE

Descans, moviment, nutrició i xerrades d'alimentació i salut
Del divendres 31 de gener al 2 de febrer


EQUIP: Judit Mas Bosch, professora de hatha yoga, ashtanga vinyasa yoga i yoga embaràs. Graduada en art dramàtic i estudiant de fisioteràpia. Brenda Ballell Tello, farmacèutica, especialista en bioquímica clínica i psiconeuroimmunòloga. Promotora de salut especialitzada en alimentació i hàbits saludables.

INVERSIÓ: 280€ (per inscripcions fetes fins el 24 de novembre) o 310€ (per inscripcions fetes del 25 de novembre al 15 de desembre).

Inclou: Habitació, roba de llit i coixí. No inclou tovalloles. Habitació compartida (5 habituacions dobles, 2 habitacions amb llit de matrimoni i 1 habitació amb lliteres per 8 persones.). En cas de voler habitació individual, ens consulteu. 2 dies de pensió completa: àpats del sopar del divendres al dinar del diumenge. També estan inclosos 2 tea times i snacks per dia. En cas d’alguna intolerància alimentària, fes-nos-ho saber. Cal portar: Roba còmode per la pràctica de ioga. Calçat esportiu per anar a caminar. Màrfega, manteta i coixí, si es vol. La casa en disposa.

Exclusivitat de la casa Mínim 10 persones – Màxim 15 persones (Places limitades) L'organització es reserva el dret de modificar o anul·lar l'activitat si no s’assoleix el mínim de participants.