CERCLE DE DONES

Dia: 26 de febrer, 11 març, 22 abril, 20 maig, 17 de juny
Hora: De 19h a 21h

0

Obrim el curs de Cercle de Dones, el proper dilluns 3 d'octubre al Mamakilla (ens trobarem cada primer dilluns de mes).
Un cercle és un espai reparador, d'autocura, on estem acompanyades i sostingudes en tribu. Ens convida a obrir la nostra ment, el nostre cos i el nostre cor, i compartir, crear i cocrear, unides, honrant l'energia sagrada femenina i tot el seu poder.
Ho farem a través de dinàmiques de grup, meditacions, manualitats, dansa, cants, amb la natura i els seus cicles. Fent ús de la paraula i el silenci, per connectar, desconnectar i reconnectar amb nosaltres mateixes i el cercle. 
Ens espero en aquest espai vivencial i creatiu, per expandir-te i expandir-nos juntes. 
Gràcies.

El meu projecte es diu LA DANSA DE LES LLUNES. És una dansa entre el cicle llunar i el cicle menstrual. 
El nostre cicle menstrual es composa de 4 fases, que estan connectades amb les 4 fases de la Lluna, als 4 arquetips, a les 4 estacions de l'any, als 4 elements i els 4 punts cardinals. 
La Dansa de les Llunes ofereix un cercle de dones per cada cicle, on ens endinsem en l'arquetip i aprofundim sobre les seves característiques connectant amb totes les seves energies i patrons. És un espai d'autoconeixement per compartir i fer-nos de mirall les unes a les altres. 
El cercle de dones ens convida a connectar i reconnectar amb el nostre poder més profund de la nostra femeneitat sagrada, fent dansant a diferents emocions on les abraçem i ens acompanyem.

Tània +34 686 56 07 86

Aportació mínima 5€