Taller de Cant Polifònic i Impro

Observa, sent i allibera les emocions per donar veu al teu ser autèntic
Dimarts, 16 de març de 17h-19h

A les meves classes obro un espai d’intimitat i creativitat on cada persona pugui explorar aquell camí cap a la melodia de la seva ànima, única i meravellosa. I així poder junts deixar anar les creences limitants i encarnar la nostra veu autèntica, serena i tònica obrint el cor al nostre Ser i abraçar el moment present.

En aquest procés m’inspiro del Yoga, del Qi Gong i del Tao per contactar amb el cos i la respiració. Cuido i acompanyo l’expresió intuïtiva amb exercicis i dinàmiques que despertin el nostre foc, calmin les nostres aigües i ens expandeixin les ales

Seguidament ens arrelem a la terra amb els ritmes i cants tradicionals de l’Europa de l’Est, vibrant junts en lo material i en lo subtil per fondre’ns en una harmonia que ho aculli Tot.

Facilitadora: Nancy Dominguez Boblett - La meva passió pel cant m’ha portat a formar-me en “ Cant, corps et voix “ a França i a entrar en el món de les polifonies tradicionals Europees. Ara m’estic formant en “ Voz Integral “ i porto grups de cant terapèutic i polifonies de l’Est.

Aportació: 15€