Ravi Ram Presencia Sanadora

¿i si la Presència fos la Sanació?
Dijous, 27 de maig

Presència Sanadora, amb Ravi Ram
Amb més de 20 anys d'experiència en el camí de la Música i la Sanació, Ravi Ramoneda ofereix les seves sessions de Sanació Presencial aquesta vegada al Mamakilla.
Una sessió en la qual combina Tècniques de Sanació amb Creixement Personal i Desenvolupament Espiritual.
Aquest treball de sanació energètica, permet interactuar amb el camp vibracional de la persona a nivell Quàntic. Produint així grans transformacions, en quant a sanació i despertar de consciència. Les sessions solen ser potents i transformadores a tots els nivells.
Inevitablement quan sanem, entenem. A través de la comprensió desenvolupem el nostre potencial i els nostres dons i ens convertim en millors persones a llarg termini, més lliures i responsables.
La Presència Sanadora t'apropa a la teva presència interna, revelant potencials que són magnífics combustibles del vehicle sanador que som.
"Invertir en la nostra salut és la base per sostenir la vida"
Vine sense expectatives i deixa que el procés sanador et sorprengui.

És per tu la Presencia Sanadora? 
Les sessions són per a qualsevol classe de problema físic, emocional o espiritual. Així com per mantenir-se bé, sense necessitat de tenir una malaltia en concret. Es tracta de seguir elevant la vibració i el desenvolupament de la consciència, que va associat a la curació, la felicitat i la plenitud. Sempre amb la confiança que si és el moment per tenir claredat o sanació, aquesta succeirà. Si no, arribarà en el seu precís moment.

 

Aportació 90Euros