Ravi Ram Presencia Sanadora® Individual

Dimarts, 14 de desembre
Reserves 685 54 18 23

Amb més de 20 anys d'experiència en el camí de la Música i la Sanació, Ravi Ramoneda ofereix les seves sessions de Presencia Sanadora® Individual aquesta vegada al Mamakilla.
Les sessions individuals de sanació amb Ravi són un abans i un després en el camí de la persona.
Et toca amb subtilesa per connectar amb el teu cos i la presència, després obre el tacte a la percepció de camp i segueix treballant a nivell energètic. Finalment de vegades fa servir el so per completar la sessió i integrar l'experiència.
Durant la sessió la persona pot sentir moltes sensacions diferents, físiques i energètiques fins i tot tenir moviments involuntaris del cos. Podeu veure colors, llums i geometries, records d'aquesta vida o de vides anteriors, olors, emocions i moltes sensacions que transcendeixen els límits del cos físic i la seva percepció localitzada.
El viatge en si, convida a deixar anar i lliurar doncs és una experiència difícil d'explicar amb paraules. El passat i el futur de la persona es connecten en el present de manera extraordinària en aquestes sessions, per això de vegades ocorren sanacions miraculoses i profundes comprensions.
L'únic requisit és estar receptiu i lliure de judici, a més obertura, major capacitat de rebre. La sanació és un regal que tots desitgem, però que cal obrir la porta i donar-li la benvinguda perquè arribi, quan realment ens obrim a ella, el regal ens sorprendrà arribant a ser, de vegades, francament extraordinari.
"És el teu moment? Si ho sents, així és"

RAVI RAM

Durante los últimos 20 años de mi vida, he estado caminando paralelamente además del sendero de la música, el de la sanación, primero para arreglarme un poco yo ;) y luego inevitablemente conectado a la Sanación de otros, porque si algo he aprendido es que no hay un “yo” sin un “nosotros”.
Después de todos estos años e infinidad de experiencias con música y diferentes disciplinas he empezado a encontrar algo único que sucede siempre en todas mis sesiones. Ya sea un concierto, un viaje sonoro grupal o una sanación individual. A ese fenómeno lo he llamado Presencia Sanadora.
Fuera de nuestro cuerpo, prácticamente todo lo que la vida en nuestra sociedad nos ofrece es una invitación constante a desconectarnos y eso inevitablemente conlleva un desequilibrio que tarde o temprano puede convertirse en una enfermedad, mientras que lo que nos haga estar presentes y nos acerque a nuestra presencia interna, está revelando potenciales que son tremendos combustibles del vehículo sanador que somos.
A día de hoy estoy dando sesiones individuales que muchas son francamente sorprendentes, tanto presenciales como a distancia y online.

“Espero que la Presencia Sanadora pueda ayudarte en tu proceso”
Ravi


Dates / Dies / Hores
14 de diciembre
10h00 -11h00
11h15- 12h15
12h30 - 13h30
15h30 - 16h30
16h45 - 17h45
18h00 - 19h00 (solo si es necesario)

685 54 18 23

120€ / Sessión