ERA D'AQUARI

Xerrada Astrològica
amb Anna Soldevila
Dijous 23 de març a les 19h

L’ERA D’AQUARI

Ens trobem aquest dijous 23 de Març, uns dies després de l’Equinocci de Primavera i just el dia de l’entrada del planeta Plutó en Aquari. Ens vam trobar al novembre, per parlar sobre el procés de gran transformació que ens oferien els Eclipsis. Ara, després d’una reorganització energètica i rebuda d’informació del que necessitem canviar, és l’hora de manifestar aquesta nova forma. Tant individual, com sobretot col·lectiva que els Astres ens proposen amb l’energia disponible que hi ha.

L’Era d’Aquari ja fa temps que ens ha anat donant pinzellades. Des del 2020, any que no va deixar indiferent a ningú, ens ha anat mostrant com pot ser allò que podem crear des de la re-elaboració del que tenim i sabem, junts. Tot això mentre hem anat entrant en aquesta gran transformació de qui som. Com sempre, els cicles passen alhora, un dins l’altre. L’Astrologia és un llenguatge que ens explica aquesta no-linealitat.

Ens trobem en un moment únic per la nostra època, el canvi de Plutó cap al signe d’Aquari que marca ara sí, aquest inici. Després de molts anys a Capricorn i d’una gran presència de l’element Terra, aquí estem nosaltres, vivint aquest canvi del planeta més lent de tots els del Cosmos cap a una dinàmica de més Aire i si estem obertes i oberts a escoltar el que ens ve a comunicar, podrem canalitzar l’energia cap a la construcció de la nova Humanitat. Aquari promou la comunitat, la xarxa, la cooperació, la singularitat i acceptació de les diferències i la novetat, on tothom té cabuda i ningú és menys que l’altre.

Una proposta emocionant.

En parlem més a la Xerrada Astrològica el dia 23 de Març a les 19h al Tipi de Mamakilla

Reserva la teva plaça al 660759473 o a @solde.essencia

Aportació Voluntària