TRANSMISSIÓ ENERGÈTICA SER

Activació de Kundalini
Quart diumenge de cada mes, de 17h - 19h
Joan Fullola

0

Què és una sessió SER?

En una sessió SER (Sagrada Espiral Radiant) s’hi produeix una connexió profunda amb la nostra energia vital (Kundalini). Aquesta connexió es dóna gràcies a un procés d'activació de l'energia vital a través de la transmissió. SER ens re-connecta amb la nostra essència i el nostre ser interior. SER és un procés d’expansió de la consciència, que es dóna a l’entrar en contacte amb una Transmissió de Camp. SER és deixar-se travessar pel Poder de l’Amor que flueix a través de la Sagrada Espiral Radiant que informa la Vida.

En una sessió SER, l'energia passa a través dels nostres bloquejos físics, energètics i emocionals, alliberant les emocions i l'energia estancada. En sessió es poden experimentar moviments físics involuntaris, plors, riures, visions, alliberacions emocionals i desbloquejos energètics, entre d'altres.

Es poden produir transformacions profundes tan en la mateixa sessió, com en dies, setmanes i mesos posteriors.

És un mètode totalment segur de transmissió d'energia, ja que es fa exclusivament des de l'amor. L'energia és intel·ligent i ens dóna exactament el que necessitem en cada sessió.

No és necessari cap coneixement previ ni cap tècnica específica. L'única condició per rebre i sentir l'energia és rendir-se.

Per què serveix una sessió SER?

Ens connecta amb la nostra essència i amb la nostra intuïció.

Es desbloquegen i s’alliberen traumes emocionals.

Es disminueix l’estrès i l’ansietat.

Es produeix una forta coherència amb el cos energètic.

Ens dóna més claredat mental, ajudant-nos a equilibrar els elements de la nostra vida i destriant què vibra i què no amb les pròpies necessitats.

És una entrada a les profunditats on s’hi pot experimentar un recalibratge de tots els cossos (físic, mental, espiritual i emocional) permetent d’aquesta manera un procés d’alliberació emocional cel·lular.

Facilita

Joan Fullola

Formació en Innerdance Feel Energy Kundalini a Gran Canària, agost-setembre del 2022

Formació a la 1a edició de SER Energy Transmission a Santa Maria de Palautordera (Barcelona), desembre del 2022

Col·laborador a la 2a edició de SER Energy Transmission a Santa Maria de Palautordera (Barcelona), maig del 2023

 

Quart diumenge de cada mes, de 17h-19h.

 

Telèfon de contacte per informació i reserves

620190911

Aportació

50€/persona