TRANSMISSIÓ ENERGÈTICA SER

Activació de Kundalini
Quart diumenge de cada mes, de 17h - 19h
Joan Fullola

Què és una sessió SER?

En una sessió SER (Sagrada Espiral Radiant) s’hi produeix una connexió profunda amb la nostra energia vital (Kundalini). Aquesta connexió es dóna gràcies a un procés d'activació de l'energia vital a través de la transmissió. SER ens re-connecta amb la nostra essència i el nostre ser interior. SER és un procés d’expansió de la consciència, que es dóna a l’entrar en contacte amb una Transmissió de Camp. SER és deixar-se travessar pel Poder de l’Amor que flueix a través de la Sagrada Espiral Radiant que informa la Vida.

En una sessió SER, l'energia passa a través dels nostres bloquejos físics, energètics i emocionals, alliberant les emocions i l'energia estancada. En sessió es poden experimentar moviments físics involuntaris, plors, riures, visions, alliberacions emocionals i desbloquejos energètics, entre d'altres.

Es poden produir transformacions profundes tan en la mateixa sessió, com en dies, setmanes i mesos posteriors.

És un mètode totalment segur de transmissió d'energia, ja que es fa exclusivament des de l'amor. L'energia és intel·ligent i ens dóna exactament el que necessitem en cada sessió.

No és necessari cap coneixement previ ni cap tècnica específica. L'única condició per rebre i sentir l'energia és rendir-se.

Per què serveix una sessió SER?

Ens connecta amb la nostra essència i amb la nostra intuïció.

Es desbloquegen i s’alliberen traumes emocionals.

Es disminueix l’estrès i l’ansietat.

Es produeix una forta coherència amb el cos energètic.

Ens dóna més claredat mental, ajudant-nos a equilibrar els elements de la nostra vida i destriant què vibra i què no amb les pròpies necessitats.

És una entrada a les profunditats on s’hi pot experimentar un recalibratge de tots els cossos (físic, mental, espiritual i emocional) permetent d’aquesta manera un procés d’alliberació emocional cel·lular.

Facilita

Joan Fullola

Formació en Innerdance Feel Energy Kundalini a Gran Canària, agost-setembre del 2022

Formació a la 1a edició de SER Energy Transmission a Santa Maria de Palautordera (Barcelona), desembre del 2022

Col·laborador a la 2a edició de SER Energy Transmission a Santa Maria de Palautordera (Barcelona), maig del 2023

 

Quart diumenge de cada mes, de 17h-19h.

 

Telèfon de contacte per informació i reserves

620190911

Aportació

50€/persona