RITUS MUNAY-KI: La senda del Xaman i la Xamana Andins

Reconnecta’t i sana les teves relacions”


El “Projecte Orígens”, és un sistema de sanació integrativa holística, que agrupa diferents eines terapèutiques, sistèmiques i ancestrals.
Té com objectius: restablir l’equilibri psicoemocional i espiritual ; augmentar el benestar i la vibració ; i afavorir la reconnexió amb el cor i la pròpia essència.
Una d’aquestes eines ancestrals són les “Iniciacions als Ritus Munay-Ki”, que per aquest any, les plantejarem de la següent manera:

1. Iniciacions grupals als “9 ritus Munay – Ki”. La Senda del Xaman i la Xamana Andins.
• 1 Sessió mensual d’estudi d’aquests ritus amb grups regulars, màxim 6 participants interessats en aquest estudi. Durada: 1 hora i 30 minuts x sessió.
• 1 Trobada semestral, per iniciar a les persones interessades i que hagin participat en les sessions mensuals d’estudi dels Ritus Munay-Ki. Durada: 6 hores (en dos dies: 3 hores per dia).
• 1 Sessió mensual, un cop s’hagin iniciat a aquests ritus, per practicar com iniciar a altres persones. Durada: 1 hora i 30 minuts x sessió.

• Sessions mensuals d’estudi : 3er. Dilluns de cada mes , de 18:30 – 20:00h (Sala Girasol)
• Sessió semestral d’iniciació als ritus Munay - Ki: previsió que sigui al mes d’abril de 2023 (consulteu, més endavant, data a la web). Durada: 6 hores ( en dos dies: 3 hores per dia) (Sala Somnis)
• Sessió “bones pràctiques” per iniciar a altres persones”: 2on. Dilluns de cada mes, de 18:30 – 20:00h. A partir del mes de maig de 2023 (Sala Girasol).


Rosa Maria Palacín Garcia

Soc psicòloga holística ancestral, terapeuta energètica, terapeuta sistèmica i constel.ladora familiar, buscadora de la veritat i del nostre origen ancestral, des de que era petita.
Formació:
Llicenciada en Psicologia. Especialitat clínica.
Educadora Social
Formada en Teràpia familiar sistèmica i constel·lacions familiars
En Teràpies holístiques i d’integració:
Geometria sagrada i poliedres (Xile)
Lectura d’Aura (Brasil)
Medicina Ayurvèdica i salut (Perú)
Reiki i sanació (Barcelona)
Iniciada als 9 ritus Munay – Ki (Perú)
Formada en la roda medicinal andina (Barcelona)
Formada en la tradició Maia, per l’Abuela Margarita
(Barcelona/Colòmbia/Mèxic).

• Sessions mensuals d’estudi: 20 € x persona i sessió (inclou material)
• Sessió semestral d’iniciació al ritus Munay-Ki: 100 € x pack de dues sessions de 3 hores cadascuna (inclou material i dossier) x persona.
• Sessions “bones pràctiques” ritus Munay-Ki: 15 € x persona i sessió.

Informació i reserves

Telèfon: 643677578 E-mail: psicologa.integra144@gmail.com