MUNAY, EL CAMÍ DEL COR: Les Etapes de la Vida

Reconnecta’t i sana les teves relacions

El “Projecte Orígens”, és un sistema de sanació integrativa holística, que agrupa diferents eines terapèutiques, sistèmiques i  ancestrals.

Té com objectius: restablir l’equilibri psicoemocional i espiritual ; augmentar el benestar i la vibració ;  i afavorir la reconnexió amb el cor i la pròpia essència.

Inspirats en les ensenyances ancestrals de la tradició andina i la tradició maia , plantegem , amb aquestes trobades, una alternativa a la desconnexió, que actualment estem vivint,  tant de la Terra, de nosaltres mateixos com del sentit sagrat de la vida.

- Munay, el camí del cor: Les etapes de la vida.

  • Trobades grupals mensuals per retrobar-nos amb el sentit sagrat de la vida, en les que, ens acostarem a una visió ancestral del que és el propòsit real d’encarnar a la Terra, a través de rituals i cerimònies.
  • Integrarem l’etapa de la vida ancestral exposada, portant-la a la realitat actual dels participants, a través de Constel·lacions autoreferencials i moviments sistèmics.
  • Què son les constel·lacions autoreferencials i els moviments sistèmics? son una eina de creixement personal on , els participants poden connectar amb el seu propòsit de vida, alliberant-se de creences i patrons limitants transmesos per la cultura, la societat i el sistema familiar d’origen. Basat en el treball de Constel·lacions Familiars desenvolupat per Bert Hellinger.

Facilita:

Rosa Maria Palacín Garcia

Soc psicòloga holística ancestral, terapeuta energètica, terapeuta sistèmica  i constel.ladora familiar, buscadora de la veritat i del nostre origen ancestral, des de que era petita.

Formació:

Llicenciada en Psicologia. Especialitat clínica.

Educadora Social

Formada en Teràpia familiar sistèmica i constel·lacions familiars

 

En Teràpies holístiques i d’integració:

Geometria sagrada i poliedres (Xile)

Lectura d’Aura (Brasil)

Medicina Ayurvèdica i salut (Perú)

Reiki i sanació (Barcelona)

Iniciada als 9 ritus Munay – Ki (Perú)

Formada en la roda medicinal andina (Barcelona)

Formada en  la tradició Maia, per l’Abuela Margarita (Barcelona/Colòmbia/Mèxic).

 

Trobades: 3er. Dijous de cada mes, de 18:00 – 20:00 h. (Sala Girasol)

Aportació: 20 € x participant i sessió
Informació i reserves: 643 677 578
Web: www.rosamariapalacin.com
Instagram: @rosapsicologiaancestral