BIOENERGÈTICA TRIBAL

Descobrint la profunditat del nostre ésser
Dia: Els dijous 2n, 3r i 4t
Hora: 19h-21h

BIODESCOBRINTNOS
BIOENERGÈTICA TRIBAL
 
Dijous setmanal de 19h a 21h. Recorregut vivencial d’octubre a juny.
El 1r dijous de cada mes al Papalluna.
El 2n, 3r i 4t dijous de cada mes al Mamakilla.
Guiarà el viatge Laia Matas, i ens acompanyarà Yago Delàs.
 
Un camí de vida on ens endinsem a donar espai a reconèixer el camp de consciència que som, que ens mou, que ens impulsa a cada moviment de la realitat que se’ns presenta al davant.

Qui mou la vida que som?
Tens la percepció que la mous tu... qui ets tu? De quin jo parles? Amb qui t’identifiques? Amb la teva personatge... l’observadora... la consciència universal? Saps qui ets... et coneixes?

Viatjant a l’interior de qui som anem descobrint, identificant jo's que tenim dins nostre. Idees, creences que tenim de nosaltres mateix@s i ideals de com hem de ser que ens encapsulen en un jo que segurament no ens defineix com essència. Vols moure aquests ideals, estructures mentals que fan que siguis d’una manera determinada i no et deixen ser diferent que fa uns anys? Cuirasses que en un moment de la teva vida t’han servit per caminar i s’han quedat cròniques, no s’atreveixen a marxar, no volen morir... i ara, ja és hora de partir.
 
Vine i deixa que la vida et porti on t’ha de portar sense frenar-la. T’atreveixes? Tots naveguem al mateix barco, jo no puc avançar sense tu · tu no pots avançar sense mi · per això hi anem amb tribu.
 
COM CAMINEM AQUEST CAMÍ...
A través del moviment corporal guiat per la consciència anem flexibilitzant el cos i alhora es flexibilitza la ment, tot va junt.
Ens comuniquem des del moviment vital, la mirada, el so i el contacte. Ens acompanya la música inspirant-nos a ser el moviment que som.
Comencem habitant el cos físic i de mica en mica es van construint els diferents cossos que som, que estan, potser a l’invisible i a cada pas es van fent més visibles.
 
Venim a transformar la biologia del cos, les memòries cel·lulars.
 
Al llarg de la vida se’ns van quedant memòries a les cèl·lules de diferents vivències. El k fem en aquests viatges al nostre interior i a l’interior de la tribu, és que les cèl·lules van vivint noves memòries, i aquestes es van impregnant per tot el cos i així ens va canviant la biologia corporal.
 
No venim aquí a canviar res des del nostre petit jo, simplement venim a reconèixer, aquí és quan baixa la llum i naturalment es fa l’alquímia interna. No hem de fer res, sinó ser conscients de com ens estem movent en aquest caminar de vida. La resta va sol si deixem que vagi, si volem controlar-ho tot, frenem el flux natural.
 
· LA VIDA ENS PORTA ·
 
A QUI VA DIRIGIT...
A aquelles persones que tenim la passió de descobrir cada dia noves parts del nostre interior.
- Obrir nous camps de consciència
- Profunditzar
- Pujar el volum a la vida
- Sentir
- Està viu!! I no mort en vida...
- Qui vulgui tenir una vida més creativa
- Ser a cada moment més conscient
- Desitjar
- Confiar en un@ mateix@ i amb la vida
- Estar arrelada a la mare terra
- Reconèixer la força dins teu
 
· Deixa que passi, simplement observa... el canvi ja s’està manifestant... no l’has de fer... anem a la senzillesa de deixar-lo ser ·
 
Aportació del mes sencer 60 euros.
Aportació sessió solta 20 euros.
Caminem junt@s?
Reserva el teu Lloc!! Laia 667045654