AUTOCONEIXEMENT AMB MOVIMENT

Un espai per mirar dins teu a través del coahing i la dansa

PER A QUÉ MOVIMENT?

Sortir de la ment, posar el cos en moviment, també és moure el que portes per poder desbloquejar tot el teu potencial, en aquest cas coneixent-te en profunditat a través de la presa de consciència i de l'honestedat amb tu mateix.

El que et passa a la ment, les emocions, això que sents, ho pots passar al cos a través del moviment permetent que el cos et proporcioni informació i així descobrir allò en què necessites posar focus, per tal d'assolir un benestar més gran.

Això que passa a la sala de ball, com es reflecteix a la teva vida? De quina manera podries moure't per generar un canvi també a la teva vida? Això que passa a la teva vida, com pots treballar-ho a través del moviment?

 

COM SÓN ELS TALLERS D'AUTOCONEIXEMENT EN MOVIMENT?

És un espai guiat de dues hores, durant les quals ens endinsem dins el nostre propi moviment. M'agrada guiar el taller amb eines de coaching, a través de preguntes poderoses, perquè puguis veure com ressona dins teu i puguis entrar encara més a dins per prendre consciència.

Deixem que tot flueixi en llibertat, perquè sorgeixi allò que hagi de sorgir. Per això, és un espai sense judicis, on compartir moments d'autoconeixement individual però també ho fem interactuant amb la resta de persones, què em passa quan interactuo? Què canvia del meu focus?

El taller finalitza generant un espai dintercanvi d'aprenentatges, per entrar encara més en la presa de consciència i consolidar aprenentatges, per així poder dur a terme accions a la nostra vida que ens permetin seguir caminant cap a nosaltres mateixos.

 

INGRID IZQUIERDO

Les meves tres grans passions són l'autoconeixement, el ball i les persones, per la qual cosa la meva gran passió és acompanyar a les persones en el camí a l'autoconeixement a través del coaching i del moviment.

M'encanta veure les persones créixer i obrir els seus ulls a noves maneres de veure i viure la vida. Per mi és un plaer viure de prop el despertar de les persones a qui acompanyo.

 

INFO I RESERVES

Tel. 682520071

@ingridizquierdocoach

Aportació 20€