ANGLÈS FÀCIL I CREATIU

Anglès Fàcil i Natural. Aprèn en moviment.
Dia: Tots els dijous
Hora: A les 19:30
Aportació: Primera sessió gratis. 38€/ mes o 95€ al trimestre

Tens l'anglès bloquejat? Sents que el teu anglès no flueix, no avança? En aquest curs deixarem que els nens ens facin de mestres-guíes. I aplicarem el mètode ROBIN SCHOOL KIDS a un grup d'adults intrèpids, que no tinguin por a aprendre sense llibres. I el resultat us sorprendrà a tots

Però no hi ha misteri. Els nens ho aprenen tot més ràpid que nosaltres i la raó és perquè ho fan jugant. Així de simple.

El mètode Robin School Kids és sinònim d’aprendre anglès de manera natural i efectiva. Imitant l’aprentatge de la llengua materna.

En aquest cas, ROBIN SCHOOL KREATIVE ENGLISH WORKSHOP serà per adults: per tant, es tracta d'un taller teatral i experimental. On recitarem mantres "en anglès", resoldren endivinalles, tornarem a ser nens, riurem molt (garantit) i, el més important, desbloquejarem l'anglès perquè l'aprenguis sense esforç. T'hi atreveixes?

«Els límits de la meva llengua esdevenen els límits del meu món”

–Ludwig Wittgenstein

La nostra filosofia és la del conte de la tortuga i la llebre. Anar xino xano, per arribar més lluny.I descobrirem que jugar no és perdre el temps, ans al contrari ens fan aprendre més depressa i necessitar menys repeticions per assimilar un concepte.

Però aquest taller és per a mi? Vine a provar una classe. La primera classe  és gratis (cal reservar plaça) ja t'avancem que és un curs inclusiu, ja que tenim en compte tots els tipus de intel·ligències. I després de 24 anys, encara no hem conegut a una persona que no pugui aprendre amb aquest mètode

Sóc Lluna Porta y sóc professora des de hace 24 anys. També sóc Coach Emocional y Acompanyant de Maternitat i Paternitat conscient. 

Semblen coses molt diferents, però la veritat és que el tema del coaching m'ha ajudat molt a acompanyar els alumnes adults amb els seus bloquejos mentals vers l'anglès.

Els meus estudis principals varen ser de Filologia i actuació teatral a l'Universita de Barcelona i El Col.legi del Teatre de Barcelona respectivament. Recentment també m'he certificat com a Coach de Mindvalley.

Però em considero sobretot autodidacta i la majoria de coses essencials les he après fora de les aules.

Sóc la creadora d'un mètode per aprendre anglès anomenat Robin School (2014) és un mètode fàcil i ràpid d'aprendre anglès ja que es basa en un aforma natural d'aprendre (com quan varem aprendre la llengua materna.)

La versió per nens és Robin School Kids: es basa en tot allò que faria un nen de bon grat en la seva llengua materna: jugar, experimentar, manipular, escoltar contes,  representar-los, repetir cantarelles, la única diferència és que ho fan en anglès. És un mètode amè i comunicatiu. Sense pressa. Seguint els interessos d’aprenentatge que marca l’infant. I la màxima montessioriana: "Segueix el nen"

I ara he creat el taller KREATIVE ENGLISH WORKSHOP per adults: Es tracta d'un taller teatral i experimental. On els alumnes reciten "mantres en anglès", resoldren endivinalles, juguen, actuen i en definitiva, tornen a ser nens. L'objectiu d'aquest curs, a banda de passar-ho bé, és desbloquejar l' anglès per tal d'aprendre sense esforç i millorar exponencialment.

Després de treballar en escoles i acadèmies de diferents ciutats i països i actualment tinc la meva pròpia acadèmia a Girona, fundada al 2016. 

Dates / Dies / Hores D' Octubre a juny. Tots els dijous a les 19:30

Telèfon de contacte per informació i reserves 652420690

Aportació/Preus Primera sessió gratis. 38€/ mes o 95€ al trimestre. Octubre només 19€. Ja que començarem el dia 21