COMPASSIÓ PER LA VIDA QUOTIDIANA

"Si la teva compassió no t'inclou a tu mateix, és incompleta" Buda.
Del 14 d'octubre al 14 de desembre
Els dilluns de 19h-21h

El curs de vida basada en la compassió (CBLC) és un curs setmanal d'atenció plena basat en la capacitació de nivell 2 de la Mindfulness Asociaciation UK: respondre amb compassió. El curs consta de vuit classes, que solen durar 2 hores, més una de pràctiques de 4 hores de durada.

Aquest curs secular (pertanyent o relatiu a la vida) es basa en coneixements i pràctiques de la neurociència, la psicologia evolutiva i el budisme Mahayana, amb la construcció de l'autocompassió i en la pràctica bàsica de l'atenció plena.

En el transcurs de el viatge, passarem de l'autocompassió a la compassió pels altres, explorant pràctiques que ens ajuden a trobar l'equilibri i la perspectiva més enllà de les nostres preferències estretes, generant amor i amistat en els nostres mons intern i extern, responent adequadament al dolor i al patiment mentre també apreciem les coses bones en les nostres vides, integrant la compassió en tot el que fem.

Es combinen habilitats de mindfulness (atenció plena) i autocompassió, proporcionant una potent eina per a la resiliència emocional. Mindfulness és el primer pas en la connexió i consciència emocional - som capaços de tornar-nos cap a dins i reconèixer els nostres pensaments difícils i sentiments. Autocompassió consisteix a respondre a aquestes emocions i pensaments difícils amb amabilitat, solidaritat i comprensió per poder calmar i consolar-nos quan estiguem dolguts ..

 

Facilita:

Inés Fernández Barnosell

Psicòloga per la Universitat de Barcelona, ​​núm col.13007. Formada en Mindfulness, Compassió i Enlightened Enterprises per la Mindfulness Association, instructora de Mindfulness i Compassió per al Programa MBLC i CBLC. Formada en Teràpia Gestalt a l'Escola Gestalt de Catalunya, en PNL (Richard Bandler), Neurobiologia Interpersonal (Mindsight Institute), Psicoteràpia i Aprenentatge / Coaching Assistit amb Equins segons el Model Eagala. Fundadora de SineGrow.

Cristina Bubé Casas

Formada en Mindfulness, Compassió i Insight per la Mindfulness Association UK. Instructora certificada en Mindfulness i Compassió per al Programa de Mindfulness MBLC i CBLC. Instructora de Mindfulness per a nens i joves de 5 a 14 anys en el Mètode de la Terapeuta Eline Snel.

El Programa s'ofereix en un format online i presencial a el mateix temps, de manera que es comparteix amb el grup i les instructores en temps real. Pot realitzar les sessions presencials al centre Mamakilla i / o mitjançant la sala virtual.

Té una durada de 8 setmanes, 9 sessions en total - 8 sessions de 2h i una de 4h seguides de pràctiques voluntàries el dia 29 de novembre 2020.

Les sessions duren 2h cadascuna els dilluns a la tarda de 19.00 a 21.00h. la sessió de 4h de el dia 29 de novembre serà de 16.30 a 20.30h.

Les sessions seran els dies 19, 26 d'octubre, 2, 9, 16, 23, 29 (dia de pràctiques), 30 de novembre i 14 de desembre.

375 euros

350 euros (ex-alumnes de Inés Fernández i Cristina Bubé del programes MBLC)

Inclou:

  • 20 hores de formació online presencial i pràctiques diàries amb àudios facilitats durant la formació.
  • Manual teòric CBLC
  • Seguiment tutoritzat.