SESSIONS DE MOVIMENT LLIURE

1er Diumenge del mes a les 18h

Respira, connecta...expressa!

Sigueu benvingudes/uts a un viatge de 2 hores a través de 5 estats emocionals, inspirats en el mètode de Gabielle Roth, "Els 5 ritmes".

Començarem amb la fluïdesa a partir de la connexió amb un mateix, l'espai i potser els altres participants. 

Després passarem al refinament; l'art d'embellir l'emoció que hem trobat i donar "els fruits" que portem amb nosaltres en el moment present. 

Seguit, ens sacsejarem amb el caos; estat on podrem destruir tot el que s'ha creat i així, deixar anar el que "havíem aconseguit", "netejar-nos", "alliberar-nos" del que pensàvem que ja era nostre i obrir espai per tornar a crear! És una petita mort... l'oportunitat de poder créixer, evolucionar i donar pas a la integració; espai on tot es tornarà a posar un altre cop al seu lloc, quin lloc? No ho sabem... molt possiblement en un altre lloc i d'una altra forma perquè ja no serem les mateixes/os… 

Acabarem el viatge amb la pau; estat amb el que tancarem aquest meravellós cicle que si ens hi fixem, té bastants similituds amb el cicle de la vida. I, com no podria ser d’una alta manera… QUE COMENCI EL SEGUENT!

 

Les músiques les seleccionaré i mesclaré amb sessions de vegades més preparades i d'altres improvisant a partir de les necessitats del moment i els/les assistents amb molt bon gust, sensibilitat, respecte, passió, elegància i amor.

 

A partir d'entendre I integrar aquest i altres mètodes… la meva proposta va una mica més enllà fusionant altres disciplines artístiques, corporals i espirituals, segons el propòsit de cada sessió, com la pintura en viu, el yoga, l'aromateràpia, l'ambientació, la il·luminació, etc.

Senta’t lliure d'inspirar-te amb cada estat i d'expressar el que et vingui.

Connectarem amb emocions i estats de tota mena. Aquesta cançó m'encanta,... aquesta em posa trist,... ara em vull moure i "donar-ho tot!" i ara necessito estar quiet/a i només respirar... RESPECTAT!, fes el que sentis que necessites i et be de gust sense jutjar-te i jugar! si,si! com si fos un joc, que en essència és del que es tracta la vida... De JUGAR!!!

Respira, connecta... expressa! VIU LLIURE!!!

 

Buscarem un tipus de comunicació no verbal, i sempre amb respecte cap a nosaltres mateixos i els altres participants.

Aconsello portar roba còmoda i ampolla d'aigua (opcional).