CONSTEL·LACIONS EXISTENCIALS

Amb Montserrat Clapers i Àlfred Domènech
(consulta dates)

Les constel·lacions existencials són un viatge a l’essència de l’Ésser per a la recuperació de la seva llibertat, guarint tot allò que no el deixa expandir en aquest moment de la vida.

El treball s’enfoca en constel·lar l’ànima o els cognoms. Ens endinsem en un d’aquests camps, on anem a buscar l’arrel dels bloquejos, per sanar-los i apropar-nos cada cop més a la nostra essència.

Constel·lar els cognoms suposa identificar les emocions clau que transmeten el llinatge patern i matern i l’emoció que aquestes generen juntes, la qual intervé en el karma de la persona que constel·la. A partir d’aquí, s’activa la sanació.

En constel·lar l’ànima anem a buscar l’origen del bloqueig actual, el que no permet l’evolució de la persona que constel·la. Per això ens obrim a fer la recerca a qualsevol moment del viatge de l’ànima des del seu origen, sigui a aquesta vida, a vides passades o altres plans de consciència.

Si sents que vols créixer amb el meravellós món de la constel·lació existencial, fent un pas cap a constel·lar la teva existència, t’hi esperem.

Les constel·lacions existencials han sigut canalitzades i creades per Sergio Ramos Moreno.

 

Més informació:

Telèfon: 649 13 51 86