Casal d'estiu

Del 1 al 19 de Juliol 2019

 

Aquest any el casal d'estiu de Mamakilla s'anomena Som Tribu, i girarà al voltant d'aquesta manera de reunir a les persones. Pensant en conjunt i donant espai a les motivacions individuals, volem passar un estiu divertit, creatiu i connectat amb la Natura.

Serem tribu i connectarem amb els 4 elements (terra, foc, aigua i aire), a travès del joc lliure, teatre, música, yoga, circ, piscina, rituals, pesigoles, etc.

 

Ens trobem amb infants de 6 a 12 anys (34 màxim), de dilluns a divendres de 9h a 15h (cadascú portarà el seu dinar). Hi haurà opció d'acollida matinal de 8h a 9h.

De dilluns a dijous dins el recinte “ Vell Can Gironès” on es troba l'associació Mamakilla, i els divendres sortirem a descobrir l'entorn.

Les monitores Gemma Canadell (educadora social i professora de yoga), Gemma Juncadella (psicopedagoga i mare), Ovidi Llorente (pedagog pallasso i músic), obrirem el casal a la consciència, respecte i creativitat.

 

Preu: 255 euros (inclou les 3 setmanes de Juliol de 9h a 15h). 10% descompte per germans/es.
Preu acollida matinal (de 8h a 9h): 2 € al dia, 8€ a la setmana.
Reunió informativa: 30 Maig a les 19:30h a l'espai de l'associació Mamakilla.

 

Més informació:

casal@mamakilla.cat

 

INSCRIU-TE!

1. Omplir el formulari que tens a continuació. 2. Rebràs un mail de confirmació de la plaça amb les dades de pagament. 3. Realitzar el pagament del casal i seguir les instruccions del mail.

Dades del nen/nena

Dades de la mare/pare/tutor

Observacions a tenir en compte