REFLEXOLOGIA PSICO-EMOCIONAL

LA REFLEXOLOGIA PSICO-EMOCIONAL

La Reflexologia que us ofereixu  ès una teràpia mil.lènaria, natural i curativa.

Amb la Reflexologia Psico-emocional hi ha un treball mès profund,

d`escolta al nostre  propi cos , els seus "síntomes " i les nostres emocions.

 

Es una teràpia psico-físic i emocional que ajuda a través del massatge a descubrir i lliberar punts reflexes on la persona necesita equilibri, amb delicadesa , amor i sense forçar. Influir positivament en despertar les forces autocuratives que tots i totes tenim a dins.

Per això en una primera sessiò, la teràpia consistirà en activar i reforçar el sistema inmunitari i relaxar la ment. Tots sabem que estem interelacionats igual que el nostre propi cos, ment, emocions… no van separats. Están units.

 

AMB UNA PRIMERA TERÀPIA:

 

  • EL  ritme del nostre sistema nerviós ( estrès, ansietat...) s`afluixa.
  • S` activa i reforça  el nostre sistema inmunitari.
  • Desbloquejar al tensiò , elimina toxines, augmenta les defenses, equilibra l`energía, i ofereix l`oportunitat de modificar positivament diferents procesos de malaltia. Anant a trobar ( cadascu al ritme que necessiti i pugui integrar concientment) l`arrel profunda de qualsevol síntoma.   Donant pas ,a l`exploraciò i l`aprofunditzaciò de les pròpies emocions que afloren i/o es perceben i deixar-les fluir.

IMPORTANT: L´actitud i estat d`ànim canvia, clau indispensable  per obrir pas a un   estat global ( psiquic-físic i emocional) més sa.

 

Contacta amb nosaltres per concertar hora