PSICOLOGIA HUMANISTA

Cada persona és única i completament especial i quan apareixen símptomes, el significat per a cada persona és absolutament particular i insubstituïble. Tots busquem la felicitat; i ens adaptem al medi que ens ha tocat viure de la manera que millor sabem, tot i així a vegades ens sentim desorientats, sembla que la nostra ment no ens ajuda a encarar el dia a dia, no comprenem per què actuem d'aquesta manera i que estem mantinguen relacions amb u alt grau de malestar, etc.
Et convidem a un espai de confiança i seguretat en el que través del diàleg s'inicia la teva pròpia escolta i autocomprensió.
Un cop contactem amb les nostres necessitats insatisfetes podem autoresponsabilitzar-nos d'elles d'una forma madura i satisfactòria. La proposta es basa a dir sí a la Responsabilitat, en l'aquí i ara, però no des de l'enteniment normal, que s' associa a la carga, sinó des de la seva vertadera essència: tots tenim la capacitat d'elecció de resposta; és un fet. T'acompanyem a què responguis davant les situacions que ens brinda la vida d'una manera constructiva i creativa.

Contacta amb nosaltres per concertar hora