SALUT

ASTROLOGIA PSICOLÒGICA

Júlia Salvat Soler

L’astrologia és un estudi ancestral enfocat a la auto comprensió dels patrons i conductes interns i externs de cada persona.

 

És una tècnica que remunta a les primeres civilitzacions i que té com a objectiu obtenir coneixement i comprensió.

A través de l’astrologia amb enfoc psicològic, el coneixement s’enfoca cap a un mateix; cap a obtenir més consciència del propi caràcter, les pors, els bloquejos, els plaers, les dificultats personals, les tendències, relacions amb familiars i molt més de tot allò que forma part de la nostra vida. Ens permet empoderar de tots els nostres recursos personals i passar a usar com a eines tot allò que a vegades pot semblar un defecte, ser més conscient i acceptar la riquesa personal de cadascú. El nostre defecte és la nostra major virtut si es pot enfocar de la manera adequada.

Aquest estudi es pot treballar de diverses formes ja sigui analitzant la carta natal (posició dels astres en el moment del naixement), la carta anual (influències dels astres en un període concret) o bé ampliant la lectura a cartes dels fills, parelles, etc.

La nostra visió de la vida depèn de com vivim amb nosaltres mateixos.

Facilita:

Júlia Salvat Soler. Grau en Biologia Ambiental, Màster en Biotecnologia Alimentària i estudis superiors d’astrologia amb José Royo.

 

Demana cita trucant al:

607466361 (Júlia)