15/06/2017

LOBSANG DHONDEN RIMPOCHÉ

DEL 15 AL 16 DE JULIOL sessions individuals

És un honor per nosaltes poder tenir dos dies a Mamakilla per disfrutar de la presencia d'aquest venerable mestre.

Lobsang Dhonden Rimpoché va entrar en el monastiri de Gaden Shartse a l'edat de 14 anys, en busca de les ensenyances del cor de Buda. Durant els últims 15 anys s'ha anat dedicant a l'estudi de les ensenyances sagrades de Buda, inclós Pramana, Camí Gradual a la Ilumiinació, la Naturalesa de la Ment i els seus atributs, i Sunyata (la vacuidad) que es la més complexa y definitva visió de Buda. 

Ha siut un dels més fervents oradors sobre sumptes filosófics, en especial sobre la noció de la vacuitat, ja que impacta directament en la vida cotidiana avui dia. Com a conseqüència d'això durant el 2003 ha realitzat una llarga investigació sobre aquest tema en la biblioteca tibetanta de Dharmsala.

Ha rebut el segell de Sa Santitat el Dalai Lama concedint-li l'estauts de Tulku (éssers reencarnat per beneficiar a altres éssers y ensenyar-lis el camí de la vida) i el Gener de 2007 va rebre el títol de Geshe.

 

Estarà amb nosaltres el 15 i 16 de Juliol i oferirà sessions individuals. Afanyeu-vos a reservar plaça perquè només té una disponibilitat de 10 sessions. 

Hi haurà dos tipus de sessions, la sanació és 60 euros i la lectura de astrologia tibetana són 70 euros.

Truca'ns o envia'ns un e-mail per reservar!

616 336 769 -  info@mamakilla.cat